Alain Afflelou obre la seva segona botiga a Andorra

Amb un nou concepte de botiga, anomenat Forum, la reconeguda empresa Alain Afflelou va inaugurar oficialment el seu segon establiment al Principat d’Andorra, en una vetllada en què no van faltar exquisits aperitius i vins, oferts pel càtering de l’Hotel Exe Prisma.

Equip de màrqueting Alain Afflelou i Farmàcia Galeno
Foto: César De Pablos

La tarda d’ahir va estar carregada de curiositat per part de totes les persones que es van apropar a les vitrines de la nova botiga d’Alain Afflelou, que ara proposa una idea més moderna i que permet donar-li més protagonisme al sol.

Convidats inauguració Alain Afflelou
Foto: César De Pablos

Els representants espanyols de la marca francesa van destacar que Smart Tonic serà el producte abanderat que Alain Afflelou seguirà introduint en el mercat andorrà. Aquestes són “les primeres ulleres evolutives en la història de l’òptica” i, a més a més, les seves muntures ultralleugeres són fabricades amb una resina especial ULTEM.

Representants Afflelou Espanya
Foto: César De Pablos

I per si no n’hi hagués prou, Alain Afflelou va decidir continuar la celebració durant el dia d’avui, i ha obsequiat aquest matí amb unes ulleres a les més de 100 persones que han visitat aquest nou establiment. Una autèntica passada que, sense dubte, els clients han sabut agrair amb somriures i comentaris de satisfacció.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Cua de gent a la botiga Alain Afflelou
Foto: César De Pablos