Una passarel·la benèfica inoblidable a la New Zealand Fashion Week

Quan la moda i les obres benèfiques s’uneixen, el resultat sempre és positiu i inoblidable. La New Zealand Fashion Week no va ser l’excepció que confirma la regla i va acollir una desfilada molt curiosa i divertida.

Els doctors, infermers i voluntaris de l’hospici Mercy Hospice, de la ciutat nova zelandesa d’Auckland, van ser els protagonistes d’aquesta passarel·la caritativa, una acció que els permet continuar amb la meravellosa tasca que aquesta institució porta a terme en favor de les persones més vulnerables.

Però el toc curiós d’aquesta desfilada no va ser només la presència dels professionals i voluntaris, sinó també la participació de personalitats de la televisió com ara Samantha Hayes o Mike McRoberts, ambdós de la cadena Newshub.

Les filles de Toni Street, presentadora de televisió, també van tenir l’oportunitat de lluir-se a la passarel·la i robar uns quants somriures. “Estic molt orgullosa dels meus querubins per desfilar en el seu primer espectacle benèfic a la New Zealand Fashion Week. Va ser un esdeveniment molt emocionant i edificant encapçalat per la sempre bella Lorraine Downes”, va compartir la també conductora de ràdio al seu Instagram.

Actualment, el Mercy Hospice compta 9 botigues de roba de segona mà arreu de Nova Zelanda. Amb aquests donatius i els recursos que recapten, l’hospici pot oferir cures pal·liatives a més de 1200 pacients cada any.