El Vall Banc Andorra Open deixa bones sensacions

La segona edició del Vall Banc Andorra la Vella Open va tancar amb unes sensacions millors que les de l’edició precedent. La pista coberta al Poliesportiu, va ser un gran encert.

Vall Banc Andorra Open
Foto: Vall Banc

Organitzat per Principadel, la competició andorrana del World Padel Tour (WPT) va ser tot un èxit. Es va reubicar la pista central al Poliesportiu, amb els avantatges que suposa una pista coberta, al recer de les inclemències meteorològiques que l’any passat van obligar a ajornar les semifinals i la final masculina.

Vall Banc Andorra Open 2018
Foto: Vall Banc

Aquest any, la venda d’entrades ha complert les expectatives, ja que s’ha incrementat en un 25% cent respecte a l’any passat. El dissabte es va arribar a un 80% de l’aforament, amb una assistència de prop de 3.000 persones.

Vall Banc Andorra Open femení
Foto: Vall Banc

La final femenina la van guanyar les germanes de Saragossa Majo i Mapi Sánchez Alayeto, que van superar Marta Marrero i Alejandra Salazar per un resultat de 7-6, 6-7 i 6-4. En el quadre masculí, la parella argentina formada per Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez van imposar-se a Cristian Gutiérrez i Franco Stupaczuk per un marcador de 5-7, 6-4 i 6-4.

Guanyadores Vall Banc Andorra Open
Foto: Vall Banc

El Principadel i el WPT encara tenen un any més de contracte més i les dues parts han expressat el seu desig de renovar per tres anys més. Vall Banc ha patrocinat la competició a Andorra.

Guanyadors Vall Banc Andorra Open
Foto: Vall Banc