We Love Flamenco, moda i tradició sobre la passarel·la

Original del sud d’Espanya, el vestit de flamenca no podrà negar el seu lloc entre les altes modes, i és que també inspira molts llocs del món. L’Havana i la Dolce Vita han vestit la passarel·la de We Love Flamenco 2019.

Moda Flamenca a We Love Flamenco 2019Lola Azahares ha revestit de màgia la passarel·la situada al Saló Reial de l’Hotel Alfonso XIII per mostrar “Encanteri”, les seves propostes per al 2019 plenes de gasa, lli, seda i setí. La segona de la tarda a presentar col·lecció ha estat Àngels Fernández, que s’ha inspirat en la seva pròpia trajectòria per celebrar els seus 10 anys a la moda flamenca. I és que els amants de la moda flamenca s’han donat cita a We Love Flamenco 2019. Destaquen els tons suaus com el rosa “nude” i el malva, els “mikados” i els tuls.

Moda a We Love Flamenco 2019La ja emblemàtica Fabiola ha mostrat la seva col·lecció per a aquesta temporada, dedicada a la mecenes Cristina Heeren, qui tampoc s’ha volgut perdre aquesta desfilada. Els artistes de l’escola de flamenc que hi van participar per convertir en desfilada en un autèntic espectacle per als sentits van ser Elisabeth Nadal, “cantaora” Almeria premiada amb Beca Acciona en els Concursos Talent Flamenc de la Fundació Cristina Heeren i Ángel Doblegat, guitarrista malagueny format a l’escola de flamenc de la Fundació Cristina Heeren.

Model amb vestit vermell a We Love Flamenco 2019Fins a Cuba ha anat la sevillana Rocío Olmedo, amb la seva col·lecció «Son de lunares» que ha omplert la passarel·la de color i moviment. Pau Retamero i Juanjo Bernal han estat els encarregats de posar el punt i final a aquesta tercera jornada de We Love Flamenco 2019, amb una col·lecció inspirada en la Dolce Vita italiana. Les vespes, les ulleres de sol i els mocadors als cabells no han faltat en els estilismes d’aquest parell de dissenyadors.