Tendències: Katya Muir ens presenta els looks de la Fashion Week

Nou mes, noves tendències. He resumit en aquests cinc estils el que ja s’han posat les fashion bloggers als street style de les setmanes de la moda. Des d’armilles fins als looks de total white, passant per l’estètica dels anys 70 o l’estampat tropical. Anem per parts:

Per l’estilista i fashion blogger Katya Muir (@katyamuir)
L'estilista de moda i fashion blogger Katya MuirArmilles

Les armilles es converteixen en una de les tendències fonamentals per a la temporada primavera-estiu 2020. S’ha transformat en la peça capaç de donar un twist a tots els teus looks: de pell, d’ant, denim o texà i d’estil sastre. Personalment, m’encanta aquesta peça. Dona un punt masculí als looks elegants i femenins. A més a més, és perfecte per portar-la a l’oficina.

Armilles a la Fashion Week
Celine
Estampat tropical

L’estiuenc estampat tropical es reinventa amb motius estilitzats de flora i fauna, però amb reminiscències arty. Perfecte per portar-lo fins i tot a la ciutat sense haver d’esperar les vacances. T’atreveixes a portar l’estampat tropical a Andorra?

Valentino
Valentino
Total White

Qui va dir que el blanc només era per l’estiu? Els dissenyadors han demostrat en les seves últimes col·leccions que un total white es veu molt chic tot l’any. Aquest hivern, t’atreveixes a vestir de blanc?

Total White Valentino
Valentino
Els anys 70 segueixen aquí

No ens podem acomiadar d’aquesta època tan inspiradora. No encara. Si vols comprendre millor l’estil dels anys 70, no hi ha més que veure les fotografies de Charlotte Rampling, Jane Birkin o Bianca Jagger.

Estil Anys 70 de Celine
Celine
La camisa com a protagonista

La camisa és una peça convertida en fons d’armari i que era protagonista en algunes desfilades més importants durant les setmanes de la moda. Se les pot combinar de mil formes i sempre en surt un look amb estil i femení. Camisa sota un vestit com vam veure a la desfilada de Dior o camisa oberta per sobre d’uns sostenidors a la desfilada de primavera 2020 de Jacquemus són algunes de les nombroses opcions que ofereix aquesta peça.

Estampat tropical Dior
Dior