Tendències: les opcions per a la temporada més festiva de l’any

Bé amics, ja estem entrant de ple en la temporada més festiva de l’any. Amb la festivitat de Nadal a tocar, comencen les llargues llistes de compromisos socials i esdeveniments que no podem evitar. Aquest mes us proposo algunes tendències que us poden inspirar a l’hora de buscar els millors looks festius.

Per l’estilista i fashion blogger Katya Muir (@katyamuir)
L'estilista de moda i fashion blogger Katya Muir
Colors atrevits per a les festes

Perquè no deixar de banda el clàssic color negre i apostar per un total look en color fúcsia o blau, t’atreveixes?

Colors atrevits per a les festesVestits metal·litzats

Si vols desmarcar-te dels looks habituals i t’impliques a donar un plus de sofisticació als teus vestits, els colors metal·litzats seran la teva millor opció. Amb aquests no necessitaràs grans complements i els podràs reutilitzar en temporada de festes  o en ocasions especials.

Vestits metal·litzats per a temporada festivaVestits satinats

Una altra de les propostes per a aquesta temporada festiva. Aquesta tela llisa, de tacte suau i amb efecte setinat, es convertirà en la teva nova obsessió.

Vestits satinatsJoies maxi

Penjolls superposats o arracades, funcionen, tant amb estilismes més clàssics com amb altres eminentment relaxats, i tenen la capacitat d’elevar el to de qualsevol look en qüestió de segons. Si ets de les persones que aposten per un Little black dress, aquests accessoris t’apujaran l’atracció del teu estilisme, de manera automàtica.

joies maxi

joies de versace