AMBIOTEC, enginyeria ambiental de primer nivell

AMBIOTEC M&S SLU és una empresa de serveis amb més de 15 anys d’experiència i trajectòria al país, dedicada a l’estudi, la planificació, la gestió i l’assessorament en l’àmbit del medi ambient.

AMBIOTEC, empresa consolidada en el sector de l’enginyeria ambiental, persegueix des de la seva creació uns objectius concrets: ser líders en l’àmbit de l’assessorament mediambiental, estar al servei del client i oferir-li la millor qualitat, donar una atenció directa i personalitzada, garantir la satisfacció del client, mantenir el compromís amb les lleis i les normatives d’aplicació i, finalment, promoure la formació continuada i permanent dels seus tècnics, per tal de poder estar sempre al capdavant en les tendències i els serveis a oferir.

L’empresa s’ha caracteritzat per col·laborar tant amb l’administració com amb les enginyeries i constructores més importants del país, així com amb nombroses empreses de serveis i amb particulars.

Gràcies a l’experiència en diferents treballs, als coneixements adquirits i a la formació permanent, AMBIOTEC pot oferir una gamma variada de serveis:

– Redacció d’Avaluacions d’Impacte Ambiental (projectes d’obra civil, plans parcials, projectes d’urbanització, plans especials, etc.)

Reforme de la llacuna del parc Central fetes per Ambiotec
Foto: Ambiotec

– Redacció i seguiment de Plans de Restauració i de Vigilància Ambiental

– Estudis de contaminació acústica (avaluacions d’impacte ambiental, construcció, enginyeria civil, activitats industrials, locals d’oci, etc.)

– Inventaris biològics (faunístics i florístics)

– Realització de mostrejos de macroinvertebrats per a la caracterització biològica de rius i la determinació dels índexs IBGN i BMWP

– Realització d’aforaments manuals per a la determinació de cabals de cursos d’aigua

– Estudis de revegetacions i/o restauracions d’àrees degradades

– Assessorament silvícola (OF, PTGMF, treballs forestals, esporgues en alçada i/o en condicions particulars, control de plagues forestals, etc.)

– Educació ambiental adreçada a les escoles o als esplais d’estiu

– Elaboració de cartografia SIG

– Preparació i programació de Bases de Dades i interrelacions amb el SIG

– Realització de models digitals del terreny (MDT) i modelitzacions 3D de projectes (fotomuntatges)

– Estudis de diagnòstic i recuperació de sòls i aigües contaminats.

AMBIOTEC M&S SLU, es posa a la vostra disposició per oferir els seus serveis professionals a tot el públic en general.

Per una informació més detallada, us convidem a què contacteu AMBIOTEC a:

Av. Príncep Benlloch, 66-72 Despatx 206. AD500 Andorra la Vella. Principat d’Andorra | Tel./Fax: +(376) 869 269 | e-mail: ambiotec@andorra.ad

Més info