Andbank tanca un conveni per impulsar la distribució de Carn d’Andorra

La signatura del conveni va tenir lloc el passat 5 de desembre, entre la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i el sotsdirector general de Banca País d’Andbank, Josep Maria Cabanes.

Fotos: SFGA/JAViladot

15.000 euros és l’aportació econòmica que Andbank destinarà per satisfer el conveni de col·laboració per a l’impuls i distribució de Carn d’Andorra als centres escolars del país. D’aquesta manera, a banda d’arribar a més establiments educatius, els recursos assignats permetran evitar que la quota que paguen les famílies es vegin afectades per un increment.

Així ho van afirmar Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País d’Andbank, i Sílvia Calvó, qui, a banda de titular de la cartera ministerial de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, també és la presidenta de Ramaders d’Andorra. Tots dos coincideixen en la importància de la ramaderia andorrana i la qualitat dels seus productes, elaborats amb consciència mediambiental i de conservació de la biodiversitat.

“Volem que els nostres infants coneguin el projecte, el tastin i també ho puguin explicar a casa quan arribin de l’escola”, va manifestar Cabanes.