Més de 700 persones van participar en el tradicional Quinto de l’escola francesa d’Encamp

El passat 3 de desembre, amb la voluntat de recaptar fons per a les activitats realitzades a l’establiment educatiu de la parròquia, l’APAEFE (Associació de pares de l’escola francesa d’Encamp) va organitzar, un any més, el tradicional Quinto.

Fotos: Pablo Ledesma

En aquesta ocasió, el Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp va aplegar més de 700 persones que van poder gaudir d’una nit molt divertida i plena de premis. Tots aquests, oferts pels diferents establiments del país als quals, l’associació de pares de l’escola francesa d’Encamp, els va brindar la possibilitat de difondre el seu nom o logotip, durant tota la nit de la celebració, i davant de més de mig miler de persones.

Com cada any, els establiments col·laboradors van ser moltíssims i de tota mena, des de bancs, asseguradores, supermercats, botigues, farmàcies fins a empreses del sector de la construcció. El Comú d’Encamp també va donar suport cedint l’espai per fer la celebració i oferint, entre els premis, abonaments per al Centre Esportiu de la parròquia.

Els premis més destacats van ser un viatge per a quatre persones a Roma i un altre a Eurodisney, als quals es van sumar dos forfets de temporada per a esquiar, un vol en helicòpter, una motocicleta 125 cc, un cap de setmana a la Costa Brava i un altre a Lloret de Mar, excursions per a dues persones amb mushing, una bicicleta, una TV led, una tauleta, patinets per a nens, un Apple Watch, vals de descompte de tot tipus, lots amb productes de tota mena, menús de restaurant i roba, entre altres articles.

Al llarg de tot l’any, amb els diners recaptats a partir d’aquest tipus d’accions, l’associació de pares treballa desinteressadament perquè els alumnes de l’escola francesa puguin celebrar festivitats com ara la castanyada, el carnaval, l’arribada del Pare Noel i les activitats de final de curs. Però també per a subvencionar sortides a la neu, per als nens de maternal, part dels viatges de final de curs, material escolar, així com per donar suport econòmic a les famílies més necessitades.

Els diners recaptats es faran servir per a subvencionar sortides a la neu per als nens de maternal, part dels viatges de final de curs, material escolar, així com per donar suport econòmic a les famílies més necessitades, entre altres finalitats