ATSA, els perfectes aliats per a fer créixer a la teva empresa

Proximitat, especialització i eficiència són algunes de les característiques que defineixen a ATSA, una empresa de serveis professionals, que, durant els últims anys, ha aconseguit un important posicionament al país, a causa de la seva alta qualitat de serveis. Des d’ATSA treballen per assessorar, no només empreses del Principat, sinó també a altres empreses de Catalunya, i de diferents regions d’Espanya, que estan interessades en el mercat andorrà.

L’experiència professional, la vocació de servei i el coneixement en legislació andorrana i espanyola, igual que la capacitat per a ajustar-se a les diferents demandes tècniques i tecnològiques són claus per poder desenvolupar estratègicament l’assessoria, afirma Gala Pallás, gerent d’ATSA. Pallás admet que l’èxit d’ATSA radica en l’excel·lent equip de professionals del qual disposen, tant a Andorra com a Espanya. “Tenim un equip professional integrat, que treballa perquè els nostres clients se sentin acompanyats en tot moment. Això permet que la relació sigui de llarga durada” sosté Pallás.

ATSA no només ofereix serveis bàsics professionals, sinó que també realitza un acompanyament a les empreses, el qual permet extreure dades i conclusions de la comptabilitat que ajudaran a les empreses a prendre millors decisions i planificar de manera estratègica el seu futur. “La Covid-19 ens va acostar encara més als clients i des d’ATSA estem molt orgullosos de poder ajudar-los a prendre bones decisions en un moment tan complex com l’actual” assenyala Pallás.

La gerent d’ATSA afirma que les relacions que s’han desenvolupat entre Espanya i Andorra, sobretot amb Catalunya i la xarxa d’oficines que estan disponibles en aquesta regió, permeten a ATSA fer una tasca molt pròxima i eficaç. També ressalta la bona feina que es realitza en l’oficina de Madrid, un altre dels centres operatius de la companyia.

“Som conscients que les empreses andorranes tenen cada vegada un major component d’internacionalització i de tecnologia. Andorra és un focus d’atracció per als emprenedors i per a diversos projectes de nou format com els que protagonitzen els influencers. Des d’ATSA volem contribuir al creixement econòmic d’Andorra i pretenem aportar el nostre granet de sorra perquè la recuperació de la pandèmia sigui tan ràpida com sigui possible. Per això des d’ATSA hem tendit aliances internacionals amb grups com Morison ACPM, les quals afavoreixen el desenvolupament de projectes internacionals” explica Pallás.

“A ATSA ens agrada conèixer les empreses, saber quins projectes i problemes tenen. Així podrem preparar-les econòmicament, fiscalment o en altres matèries com compliance o protecció de dades, amb projectes a mesura que responguin i s’ajustin a les seves necessitats. Els èxits dels nostres clients són els èxits d’ATSA” assegura Gala Pallás.