Ana Maria Sánchez, els 50 anys més emotius

La van portar als restaurant amb els ulls tapats. Quan va descobrir la quantitat de persones que s’hi havien reunit per celebrar els seus 50 anys, l’emoció es va desbordar.

Van ser més de 70 persones, entre familiars i amics, que es van reunir al restaurant Pobladó de Santa Coloma per celebrar el sopar dels 50 anys de l’Ana Mª Sánchez, una persona molt estimada al país. “Va ser una vetllada tot sentiment, molt emotiva, els meus fills van donar-ho tot perquè jo estigués contenta i recordés per sempre més aquesta festa” explicava, encara emocionada, l’Ana Mª. Van venir nombrosos amics de diferents punts d’Espanya i també d’Andorra, “la meva petita família” segons reconeixia l’homenatjada.

L’Amara i el Fran, els fills de l’Ana Mª, van voler que la festa fos sonada, van fer tot el possible perquè tot anés rodat i que la seva mare fos feliç. Feia dos mesos que els joves estaven organitzant la festa, sense dir res a la seva mare, que va arribar al restaurant amb els ulls tapats i amb uns auriculars posats amb la música al màxim perquè no sentís res.

Es va crear un ambient màgic on tothom s’hi va trobar a gust. Cada taula portava el nom d’un “canataor”, com Camaron, El Cigala, o Los Chichos, entre d’altres. Va rebre nombrosos regals, una fotografia dels fills, un rellotge preciós, una bossa, un moneder, polseres… Però el millor regal va ser l’ambient del sopar, sota el signe del flamenc. Va venir la Vanessa Cortés, cantant de flamenc, i el seu guitarrista.

El pastís, espectacular, amb aires flamencs, amb volants de xocolata blanca i una sabata de flamenc de sucre. La festa es va allargar fins a les 6 de la matinada, tothom ballant sevillanes, com les alumnes de l’escola que li van fer una exhibició. També hi havia el grup de salsa i bachata dels Serradells, amb el Xavi, la Susanna i el Jordi. Una vetllada emocionant que recordaran tots molts anys.