Néstor i Trini, 50 anys junts

El Néstor i la Trini acaben de celebrar els seus 50 anys de vida en comú. Es van casar a Escaldes el 7 de novembre de 1967, i des de llavors han estat sempre junts. Un bon dinar va segellar aquest mig segle de casats.

Ell és el Néstor Santañes i ella la Trini Molina. Durant aquests 50 anys de casats han viscut de tot. El naixement dels fills i el de la neta, entre moltes altres històries. El cas és que sempre s’han fet costat l’un a l’altre, en qualsevol circumstància.

Avui tenen dos fills, la Maria Cecília i el Jordi, i també una neta, la Laura, de 12 anys, filla del Jordi i de l’Alexandra.

La celebració d’aquestes bodes d’or es va fer a casa seva, amb un bon dinar, que van preparar el Néstor i la Trini. Tota la família es va reunir al voltant de la taula i van menjar escamarlans saltejats, calamars a la romana i un bon pastís dels 50 anys.

Una celebració entranyable i que va deixar un bon regust de boca a tots els presents, que tant van gaudir del bon dinar com de la companyia i de l’alegria d’estar tots junts.