L’Ana Sofia Rocha da Costa va celebrar el seu 17è aniversari

L’aniversari de l’Ana Sofia Rocha da Costa, va ser una celebració molt esperada i molt especial, tant per a ella com per als seus familiars i amics. L’Ana va néixer a Portugal, ara fa 17 anys, que són els que va celebrar dissabte passat, però ha residit a Andorra gairebé tota la seva vida. És una excel·lent estudiant i els seus pares, la Madalena i el Joaquin, estan molt orgullosos d’ella. L’any vinent assolirà la majoria d’edat i és per això que enguany celebrava el seu darrer aniversari com a menor d’edat.

Ana Sofia Rocha da Costa amb el seu pastís d'aniversari
Foto: Nelly Dedea

Està a punt de finalitzar primer de batxillerat, a l’Institut Maria Moline, en l’àrea de socials, i aprovarà aquest curs amb molt bona nota. Segons la seva mare, l’Ana és una persona molt planera, molt familiar, bona estudiant i, a vegades divertida, però altres, reservada i introvertida.

En definitiva, tots els ingredients per a una filla que es fa estimar, tant pels seus pares, com pels seus familiars i amics.

Brindis de l'aniversari de l'Ana Sofia Rocha da Costa
Foto: Nelly Dedea

La festa es va celebrar al Bar Santa Anna d’Escaldes-Engordany i, malgrat el seu caràcter íntim, va ser molt animada i va durar fins ben entrada la matinada. El sopar va consistir en un menú, on no van faltar les delicatessen del mar, com ara pop, calamars o gambes, entre altres menges. Però, el moment més esperat va ser el del pastís i el ritual d’apagar les espelmes, una acció que va donar pas a l’entrega de regals.

Ana Sofia Rocha da Costa i amics
Foto: Nelly Dedea

Quant als regals, els perfums, els productes de bellesa i, sobretot els diners, van ser els protagonistes d’aquest apartat, però un dels regals que li va fer més il·lusió i que la va fer plorar d’emoció, va ser un llibre on es recollia els moments més importants de la seva vida, des que va complir dos anys i mig i fins al moment, un detall que, sens dubte, recordarà sempre. L’any vinent s’espera una festa espectacular, ja que assolirà la majoria d’edat i, de ben segur, rebrà un munt de sorpreses i regals. Moltes felicitats!

Ana Sofia Rocha da Costa amb els seus pares
Foto: Nelly Dedea