A+A Club Dry Bar i Roja Wine, un afterwork enològic

La bellesa, els delicats sabors dels famosos vins de la Conca del Barberà i la fragància de l’exclusiu perfum Eau d’Andorra by Dona Secret, van ser els ingredients que van omplir de glamur l’afterwork que va acollir A+A Club Dry Bar, un centre de perruqueria que va obrir les seves portes el passat mes de febrer, amb un concepte molt femení i íntim.

Afterwork enològic A+A Club Dry Bar
Foto: Nelly Dedea

La sommelier Romanela Amato, reconeguda a Instagram com a @rojawine, i distribuïdora per a Andorra dels vins del prestigiós celler Molí dels Capellans, va presentar tres referències de la marca, amb denominació d’origen de la Conca de Barberà, que elabora vins de poca producció però de gran qualitat. Cal destacar que tota la producció d’aquesta bodega s’extreu de ceps molt antics i que la seva producció, malgrat ser molt baixa, és d’una gran qualitat, fent d’aquests vins, unes elaboracions molt selectes i úniques per als paladars més exigents.

Vins del celler Molí dels Capellans
Foto: Nelly Dedea

El primer vi que van poder degustar els assistents a l’afterwork, va ser un trepat del 2017, que va captivar els presents amb la seva estructura, lleugeresa i frescor. La segona opció va ser Atrepat, un vi negre jove, amb matís olfactiu de fruites, rodó, molt gustós i fàcil de beure; elaborat amb la varietat de raïm trepat, una composició que dota el producte d’una gran singularitat i frescor. Finalment, va arribar Atrevida, un vi blanc jove amb raïms parellada, que va reivindicar la finor i elegància d’aquest raïm, aportant uns aromes molt agradables, que evoquen les fruites del Mediterrani i que aporten unes notes de frescor i acidesa molt integrades.

Tast de vins a A+A Club Dry Bar
Foto: Nelly Dedea

Tanmateix, els assistents a l’acte van poder gaudir de l’aroma del perfum que elabora Dona Secret, Eau d’Andorra. Aquest perfum va enamorar els presents perquè les seves notes inicials de fruites, flors i bergamota; encisen els sentits dels olfactes més exigents, i les seves notes finals, de grandalla, almesc, ambre, pàtxuli i cuiro, li donen un aire de misteri i glamur, que fan d’aquesta fragància un aroma embriagador, una fusió de sentiments i un compendi de sensacions, que transporta a la dona que el porta a un món ple de glamur i hedonisme.

Convidats a l'afterwork A+A Club Dry Bar
Foto: Nelly Dedea

Recordem que, A+A Club Dry Bar va néixer amb l’objectiu de satisfer plaers més enllà de l’estètica i amb aquest Afterwork, amb la participació de Romanela Amato i del perfum Eau d’Andorra by Dona Secret, ho va aconseguir amb escreix. Així que, si no vàreu poder assistir a l’acte, encara podeu gaudir de tot el que us expliquem amb només visitar aquest singular centre de bellesa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Agustina Brunacci i Romanela Amato a A+A Club Dry Bar
Foto: Nelly Dedea