A+A Club Dry Bar, quelcom més que una perruqueria

Ahir a la tarda es va inaugurar un nou concepte de perruqueria, anomenat A+A Club Dry Bar, a l’Avinguda Meritxell, 45, d’Andorra la Vella. Aquesta idea de negoci, que consisteix a gaudir d’un bon còctel, metre et pentinen i gaudeixes de les teves amistats, va néixer ja fa uns anys, als EUA i ahir es va fer una realitat a Andorra, de la mà de l’Agustina Brunacci, coneguda professional del sector.

Equip A+A
Foto: Nelly Dedea

L’ambient del local és molt femení i molt íntim, ja que s’han eliminat els miralls gegants i es respira un aire molt femení. A+A està concebut com un espai de reunió, on us poden arreglar els millors professionals del sector, per a una situació molt especial, mentre podeu gaudir d’altres plaers. Per a qualsevol dels diferents tractaments que us poden oferir com ara: pentinats de models o actrius, llis, volum, recollits, trenes o ones, entre altres, també us oferiran cafè i pica-pica.

Agustina Brunacci i Amics A+A Club Dry Bar
Foto: Nelly Dedea

Un altre dels valors afegits d’aquest local és l’exquisidesa i la professionalitat del seu personal, que comença per una personal rebuda i una àmplia explicació dels diferents tractaments. En acabar el servei, us acompanyaran a la barra, destinada per a l’ocasió, on podreu degustar els seus exquisits combinats. Sens dubte, quan la bellesa i el plaer no tenen límits, els serveis van més enllà del convencional i això passa a A+A Club Dry Bar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
A+A Club Dry Bar
Foto: Nelly Dedea