Els 18 anys de la Berta i una sorpresa espectacular

Berta Praga López va celebrar amb gran entusiasme l’arribada del seu 18è aniversari, el passat dia 2 de juny. Va ser un dia carregat de grans emocions i una sorpresa que mai oblidarà. Els seus familiars i el seu xicot van ser els encarregats de convertir la celebració en un dels aniversaris més importants de la seva vida.

Envoltada de l’amor i de l’afecte familiar, que caracteritza a la família Praga López, el dia 2 de juny no va ser un dia més per a la Berta. Els seus familiars es van encarregar de preparar un regal sorpresa per a què el seu 18è aniversari, fos recordat tota la vida. Després d’alçar les copes i tallar el pastís va arribar el moment més emocionant del dia, el lliurament dels regals. La Berta mai s’hauria imaginat que rebria tal sorpresa. La seva mare, la Sonia acompanyada dels seus familiars, van ser els encarregats de lliurar-li la clau del seu nou cotxe. Sí, un cotxe. La Berta, no ho podia creure. Estava molt emocionada i agraïda pel moment tan especial que estava vivint. La van portar fins al pàrquing on estava estacionat el seu nou cotxe i li ho van entregar. Un moment que es va viure amb riures, plors, abraçades i molta alegria.

La Berta durant la celebració del seu aniversari

La seva mare, la Sonia, reconeix que, a més de ser una excel·lent filla, aquest regal és un reconeixement a l’esforç i obstinació que ha realitzat la Berta durant aquests últims anys. Però aquesta, no serà l’única celebració que farà la Berta. Molt aviat, després de realitzar els seus últims exàmens, previs a l’ingrés a la universitat, durant el mes d’agost, tornarà a celebrar els seus 18 anys, en gran, acompanyada dels seus millors amics.