Els veïns del residencial Silver Park van celebrar el Nadal a Andorra

Com cada any, els veïns d’aquest conjunt residencial lleidatà es van reunir en un dinar de Nadal, per enfortir lligams i compartir el caliu de les festes. Enguany, l’aplec va tenir lloc al restaurant Les Pardines, a Encamp.

Són moltes les persones que aprofiten les festes nadalenques per compartir moments especials amb els seus éssers estimats. Els membres de la comunitat del residencial Silver Park, de Lleida, no són l’excepció, ja que, any rere any, un veí diferent organitza una trobada per gaudir de Nadal en la qual tots els veïns són benvinguts.

Miquel Àngel Fort i la Isabel Perera Dalmau van ser la parella encarregada de l’aplec d’enguany, ocasió especial per la qual van decidir portar els seus convidats al restaurant Les Pardines, ubicat a la idíl·lica zona dels Cortals d’Encamp. “És un lloc diferent en què es respira l’aire pur de les muntanyes. En ser tan elevat i natural, vam creure encertat poder portar els nostres veïns i amics a Les Pardines”, expressava l’empresari.

Com a bons amfitrions que són, Miquel Àngel i Isabel van proposar que el Xavi i la Montse, el Ramon i  la Carme, el Martí i la Glòria, el Ramon i l’Anna,  el Xavi i la Trini, i el Josep Maria i la Rosa Mari, gaudissin d’un menú degustació amb productes andorrans, com ara sobrassada amb mel de Canillo, pollastre a l’andorrana, parmentier de llamàntol, carxofes amb formatge de Casa Raubert, així com les delicioses creacions dels pastissers del restaurant Les Pardines. Tot plegat, maridat amb vins d’Andorra i xampany francès.

En cloure la vetllada, tots els presents van intercanviar tiquets de loteria Nadal que, malauradament, no van beneir ningú, però deixa viva l’esperança de tenir més sort de cara a l’any vinent. Al final, l’objectiu –complert en la totalitat– era compartir un bon moment entre amics i éssers estimats.