(+Fotos) Familiars i amics sorprenen el Jose pel seu aniversari

La sala del restaurant The Boss va ser el punt escollit pels familiars i amics més íntims de Jose Costa, a qui van sorprendre amb una festa amb motiu del seu 51è aniversari. El President del Grup Nova va viure una nit que sempre recordarà.

Fotos: Dona Secret

Aniversari del Jose Costa

Com ja ens té acostumat, The Boss s’ha convertit en un lloc ideal per a tota mena de celebracions, fins i tot per a les festes més esbojarrades. La del Jose Costa, una celebració de la qual ell mateix no tenia constància, va ser una nit inoblidable en la qual, tant familiars com amics, van confabular-se per sorprendre l’empresari portuguès, resident al nostre país.

Jose Costa i els seus pares

Amb una decoració càlida i festiva, amb garlandes de fotografies que evocaven diferents moments especials de la vida del Jose, l’equip de Nova Elegance va homenatjar el President del Grup Nova, qui aleshores va assolir 51 anys de vida. Aquest detall va ser un dels favorits del Jose, que es va mostrar visiblement emocionat davant tantes mostres d’afecte dels seus éssers més estimats.

Amics del Jose Costa

Com no podia ser d’una altra manera, la bona música no hi va faltar. L’Alys Paramà i el Carlos Serra Pérez van obsequiar els presents amb una màgica posada en escena, amb èxits de diferents generacions. I, per si semblés que era poca cosa, el DJ Marc Montalvo, un talent que freqüentment amenitza els vespres a The Boss, va punxar una enèrgica mescla que va mantenir ben alts els ànims de tots els convidats.

Amics i convidats del Jose Costa

Entre aperitius i copes, els presents i el Jose van gaudir d’una vetllada molt especial, en la qual The Boss es va lluir amb els deliciosos i tradicionals cargols a la llauna, una variada taula d’embotits ibèrics i pirenaics, pa amb tomàquet i pernil tallat al moment, i una amanida refrescant. Per al plat fort, els convidats van poder triar entre el ‘chuletón’, una opció molt exitosa a l’establiment, i el sempre exquisits talls de bacallà i salmó.

Músics a l'aniversari del Jose Costa

Arribat el moment de bufar les espelmes i de tallar el pastís d’aniversari, la sala es va omplir d’espurnes de pirotècnia, que van crear un ambient màgic i inoblidable que, segurament, l’empresari no oblidarà mai.

De part de tot l’equip de Dona Secret, li desitgem al Jose molta salut i prosperitat. Per molts anys!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Familiars i amics sorprenen el Jose pel seu aniversari