La Mey i el Xavi Cardelús presenten la petita Quim als seus familiars i amics

El passat dia 9 d’octubre del 2019 va venir al món la Quim, i malgrat que molts pensareu que m’he equivocat en l’article, la realitat és que no. La Quim és una preciosa noieta, filla del Xavier Cardelús i la Hersey May, i deu el seu nom a la passió que la May sentia pels seus sogres, ja que, amb aquest diminutiu tan dolç, es dirigia la seva sogra al seu home. Després de 15 anys de relació, el Xavi i la Mey, han fet realitat un dels seus somnis com a parella, tenir una filla i, aquest fet tan important a les seves vides, el van voler compartir amb els seus amics i familiars, en una celebració que va tenir lloc el passat 30 de novembre, a les instal·lacions de l’Andorra Park Hotel.

Quim CardelúsLa May i el Xavi es van conèixer, ara fa 15 anys, ella treballava a la Granja del Barri (actual Arrosseria), i ell era un client habitual de l’establiment. Els inicis van ser confusos, ja que la May no es prenia en serio les insinuacions del Xavi però, de mica en mica, la seva afinitat va començar a agafar força i el flirteig es va convertir en una relació amorosa seria. Va ser un moment transcendental, ja que ell travessava per una situació delicada, però va aparèixer l’espurna que va incendiar el seu cor i, des d’aquell moment la seva vida ha fet un canvi radical i la parella s’ha tornat inseparable.

Celebració al Park HotelQuan feien 12 anys de relació, el Xavier li va demanar per la possibilitat de tenir un fill, però ella es va quedar sense paraules; ja que no estava per la labor de ser mare. I és aquí on apareixen dues protagonistes més d’aquesta història, la Montse i la Meritxell Cardelús, les seves cunyades, que van ser les que van tenir un paper determinant a l’hora de convèncer la May per a tenir la seva filla.

Quim Cardelús amb la seva famíliaA partir d’aquí, embaràs i a voltar països, acompanyant el Xavi Cardelús, pare i fill, pels diferents circuits del campionat del món de motociclisme. Després vindria el naixement de la Quim, que va ser el 9 d’octubre d’enguany, a la Clínica Teknon de Barcelona, un naixement induït per cesària, que va portar el primer fill de la feliç parella, ja que el Xavi en té tres fills més de relacions anteriors, el Xavi, l’Andrea i la Nina.

El passat dia, 30 de novembre, va tenir lloc un acte de benvinguda per a la petita Quim, que es va celebrar a l’Andorra Park Hotel, de la capital. A l’esdeveniment van assistir gairebé un centenar de persones, amics i familiars del Xavi i la Mey, que va degustar un magnífic menú. Primer va ser el torn de l’aperitiu, després un entrant, que va consistir en una amanida de crudités. El plat principal va ser, un rissoto de bolets de temporada; després es va servir una selecció de fruites de temporada i, per a les postres, un sorbet de maduixa amb fruits vermells; cafè i dolços. Tot això regat amb vi blanc Costers (Penedès), vi negre Marqués de Griñón (Rioja) i Cava Juvé i Camps.

Després va venir el moment de l’entrega de regals per part dels convidats a l’acte, així com uns recordatoris que, els pares de la petita, van preparar per a tots els convidats.

Convidats a la presentació de la Quim Cardelús