El Gran Premi Lucas Fox va aplegar les joves promeses de l’esquí alpí

La prestigiosa immobiliària de propietats de luxe, Lucas Fox International Properties, continua apostant pels esports de neu, en primer lloc, amb el patrocini oficial del Soldeu Esquí Club (SEC) i, per segona ocasió, amb l’organització del Gran Premi Lucas Fox d’esquí alpí.

Gran premi lucas fox esquí alpíDel 4 al 5 de gener, la pista de l’Esparver, a Grandvalira, es va convertir en l’epicentre d’una competició carregada d’emoció i altes dosis d’adrenalina. Ens referim al 2n Gran Premi Lucas Fox d’esquí alpí, adreçat a joves de les categories U14 i U16, en les modalitats de Giant Slalom i Paral·lel, essent aquesta una modalitat que entusiasma els joves i el públic, ja que ofereix un duel directe entre 2 corredors.

L’esdeveniment, organitzat pel Soldeu Esquí Club i amb l’auspici de la immobiliària Lucas Fox International Properties, va comptar amb l’aval de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i va ser vàlid per al ranking oficial de la Copa d’Andorra. Amb aproximadament 140 atletes inscrits, la competició va comptar amb dues mànegues de Giant Slalom que van servir de qualificació de cara a la modalitat Paral·lel.

Gran premi lucas fox 2020Els atletes més ràpids de la qualificació van ser Marc Fernàndez, Pirmin Estruga i Adrià Prats; mentre que, Clàudia García, Nàdia Bernat i Judit Cerqueda, van ser les dones més veloces. En la modalitat Paral·lel, Álvaro Fernández va assolir el primer lloc de la categoria ‘U14 Promos’ masculina, mentre que Arnau Gallardo va ser el més destacat de la categoria ‘U14 Tecnificats’. Per la seva banda, Jan Pujol i Ferran Torres van ser els guanyadors de la categoria ‘U16 Promos’ i ‘U16 Tecnificats’, respectivament.

Ingrid Rodríguez va vèncer a Paula Pellicer en la final de la categoria ‘U14 Promos’ femenina, mentre que la categoria ‘U14 Tecnificats’ va tenir Isona Cerro com a guanyadora, davant Cora Rybak. En la final corresponent a la categoria ‘U16 Promos’ femenina, Mireia Jordi va resultar vencedora davant Blanca Borrell. Clàudia Garcia, en la categoria ‘U16 Tecnificats’, va assolir el cim després de derrotar a Nàdia Bernat.

Pel que fa al Soldeu Esquí Club, es va fundar l’any 1970, però no va ser fins al 1975 quan va començar a operar de manera activa. Un any més tard, el 1976, va organitzar la 1a travessa Ransol-La Serrera i, actualment, compta amb més de 400 socis i organitza diferents curses de muntanya i d’esquí alpí, amb el suport del Comú de Canillo, Grandvalira Soldeu-El Tarter i Lucas Fox International Properties.