Òscar i Gemma, memorables noces d’argent

L’Òscar Vergens i la Gemma Carnicé es van casar el 26 de juny de 1993 a Ordino. Ha estat un llarg camí que han recorregut junts i durant el qual van néixer la Mar i el Guillem.

Parella Òscar i GemmaAvui, 25 anys després, també festejant la revetlla de Sant Joan, en el marc incomparable de la Borda del Pi, van celebrar les seves bodes de plata. Va ser una gran festa, amb l’assistència de 75 persones, entre els quals hi havia 15 nens i nenes. La decoració era elegant a la vegada que minimalista que va encantar a tots els assistents, que anaven tots vestits de blanc.

Celebració Gemma i ÒscarEls fills de la parella, la Mar, que té 20 anys, i el Guillem, que en té 16, van voler que els seus pares tinguessin una bona sorpresa i els van organitzar una cerimònia barrejant vi blanc i vi negre i amb intercanvi d’anells.

Òscar i GemmaAbans de dinar, es va servir un copiós aperitiu, i després els convidats van passar a taula per degustar un extraordinari pop confitat a la brasa amb patata cremosa i oli d’espelleta, un filet de bou a la brasa amb essència de suc del rostit i nyàmeres i per acabar, el tradicional pastís de noces. El celler era de categoria, amb vi blanc de Rueda, Menade, vi negre Pagos de Valcerracia, un Ribera del Duero i un cava Millésimé Juvé i Camps. Després del dinar, un Dj va posar música que va fer ballar tothom, tot esperant la revetlla de Sant Joan, que es va celebrar amb focs, vi cremat i coca.

Brindis Oscar i Gemma