19è Torneig de Golf Andbank al Real Club de Golf Cerdanya

La primera de les proves es va disputar el 27 d’abril al Real Club de Golf Cerdanya, que ja ha esdevingut un clàssic en l’obertura del Torneig de Golf Andbank. El torneig 2018 es va disputar en els mateixos 7 camps que aquest any i van participar a prop de 600 jugadors, un gran èxit d’assistència atesa la limitació de places establerta a cada camp.

Premis del Torneig de Golf Andbank 2019
Foto: Nelly Dedea

Aquest any també hi haurà set proves locals que es disputaran en diferents localitzacions de la geografia espanyola, dues de les quals es troben a Catalunya.

Pel que fa a la part tècnica, es disputaran en les categories inferior i superior,  per homes i  per dones. Les proves es jugaran en la modalitat de Stableford individual, amb sortida Shotgun.

Taula tècnica del Torneig de Golf Andbank 2019
Foto: Nelly Dedea

Hi haurà premis a la bola més propera (Approach) i al drive més llarg en les categories masculina i femenina. Els premis de cada prova es donaran al primer, segon i tercer de cada categoria (inferior i superior) i al primer de la categoria Scratch.

Jugadors Torneig de Golf Andbank 2019
Foto: Nelly Dedea

Josep M. Cabanes, sots director general d’Andbank, ha declarat que “la celebració de la 19a edició del Torneig Andbank referma la consolidació del prestigi nacional i internacional d’aquesta cita esportiva ineludible dintre del calendari golfístic de molts aficionats”.

Per a Gerard Rieger, President del Club de Golf Principat, “seguir col·laborant i participant en el Torneig Andbank és un referent per a molts dels nostres jugadors, i ja és un clàssic en el calendari del nostre Club”.

Jugadora al Torneig de Golf Andbank 2019
Foto: Nelly Dedea

La primera de les proves, en paraules de Rieger, va estar “molt ben coordinada amb el Real Club de Golf de Cerdanya, amb molt bon ambient i moltes cares conegudes, el que vol dir que la gent espera aquest esdeveniment i repeteix de cada any”. El cert, és que al camp es respirava bon ambient i ganes de passar-ho bé.

Torneig de Golf Andbank 2019
Foto: Nelly Dedea

El Torneig, compta, un any més, amb la col·laboració de diverses gestores com Allianz Global Investors, BMO Global Asset Management, Groupama, Invesco, Oddo, Pictet, T. Row Price i Vontobel.

La propera cita serà al Club de Golf El Prat, de Barcelona el 24 de maig, i la darrera serà el 27 de setembre al Club de Golf la Galiana, de València.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.