L’Horòscop de maig: un mes per a meditar

L’Horòscop de maig:
ÀRIES 21-03/20-04

Un bon mes per l’amor, tant per conèixer persones interessants com per estar amb la parella, i un temps propici per generar confiança, ja que Venus aporta la seguretat necessària per triomfar. En els temes econòmics, has d’anar amb compte en realitzar despeses excessives. Àries pot sortir molt reforçat a nivell personal, ja que millorarà la seva autoestima.

 

TAURE 21-04/20-05

És un mes on cal que treballis les relacions personals, sobretot amb la parella. Pensa fredament i no prenguis decisions en calent. Pel que fa a l’economia, també hauràs d’anar amb compte i ser prudent, per gestionar de la millor manera les finances.

 

BESSONS 21-05/21-06

Bon mes per realitzar alguna activitat relacionada amb la meditació. En l’amor, expressa els teus sentiments. Mercuri en positiu et dóna força per assolir les fites desitjades. Maig es perfila com a òptim per viatjar i associar-se per emprendre noves aventures.

 

CRANC 22-06/22-07

Moment propici per la convivència familiar; millor no viatjar, ja que toca estar al costat de les persones estimades. L’essència personal dels nascuts en Cranc és estimar i buscar la pau. És un bon mes per buscar col·laboradors que t’ajudin en els teus projectes. La unió fa la força i aquesta premissa t’ajudarà a créixer.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Moment de reptes pel Lleó, si supera els seus límits sens dubte podrà créixer en tots els aspectes de la vida. La fidelitat i la lleialtat seran les claus del triomf en l’amor. Les coses sempre arriben en el moment just, si has estat perseverant veuràs com la vida et premia.

 

VERGE 23-08/21-09

Un mes positiu, que pot resultar determinant per afrontar la resta de l’any. Caldrà definir la teva essència, la teva ètica i els teus ideals. En l’amor podràs tenir aventures satisfactòries, si ets capaç de deixar les teves pors enrere, si aprens a viure la vida al màxim i a gaudir de tots els seus aspectes.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Un mes on hauràs de realitzar esforços, però que tindran la seva recompensa. En l’amor es presenta un bon mes per l’erotisme, prepara’t per una temporada extremadament passional i plaent. Un dels aspectes que hauràs de treballar és la comunicació, intentant defugir l’orgull i la prepotència.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

En l’amor has de donar suport a la teva parella, i una de les millors maneres de fer-ho és fomentant el diàleg. En la teva vida diària relaciona’t amb persones que et facin sentir bé. Respecte els diners, no incorris en despeses innecessàries i procura administrar sàviament el teu capital. Excel·lent salut.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Tindràs un mes complicat en el treball, així que és necessari que organitzis la teva agenda i que estableixis prioritats. En l’aspecte emocional, si no et trobes prou bé és moment de treballar aquest aspecte i demanar ajuda professional.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Has de cuidar la salut, segueix una dieta equilibrada i fes exercici. També és un bon mes per treballar el creixement personal i l’autoestima. Cuida les teves finances i no facis despeses extraordinàries. En l’amor es presenta un maig bastant tranquil.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

És una bona època per realitzar viatges amb la teva parella, o per conèixer noves persones, si estàs solter. En la salut has de vigilar tensions innecessàries i evitar l’estrès. L’horòscop t’aconsella que continuïs sent sociable, perquè tens altes probabilitats de crear noves empreses o de trobar un nou treball.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Maig et pot portar malentesos, cura amb les discussions absurdes, dialoga i no et deixis portar per la ira. Cura també amb les teves finances, els problemes que se’t presentin es poden perpetuar. El millor, la família i els amics.