Gran participació al 26è Saló de la Infància i la Joventut

Malgrat la intensa nevada que va acompanyar la inauguració de la 26a edició del Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra, el públic no va faltar a la cita. Infants i joves van poder gaudir de tallers, espectacles i noves atraccions.

Més de 7.000 persones van assistir a l’última edició del Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra, ja que després d’arribar als 6.000 visitants d’Encamp, s’hi van sumar 1.012 persones més d’assistència en els 3 dies en què es va celebrar al Pas de la Casa.

Saló de la Infància i la Joventut
Foto: ANA

En l’anterior edició, el nombre de visitants va ser de 6.500, lleugerament per sota de la xifra a la qual s’ha arribat aquesta vegada.Com a novetats, els més menuts es van trobar amb nous tallers i el doble d’espectacles, mentre que els més joves van poder gaudir, entre altres, del “windball” i de l’”street jump”. Hi havia varietat d’inflables, llits elàstics, videojocs i simuladors, que van fer les delícies dels nombrosos visitants.

Saló de la Infància i la Joventut Andorra
Foto: ANA

El cònsol major del comú d’Encamp, Jordi Torres, va indicar que “a poc a poc, cada vegada estem fent un saló de la infància més familiar”. Jordi Torres, que va voler tallar la cinta commemorativa acompanyat de dos infants, va assegurar que el saló “és una oferta perfecte per aquesta gent que ens visita en aquestes dates tan assenyalades” i que troben en la proposta un complement d’esbarjo.

Foto: ANA