Un comentari d’Arturo Valls als Premis Goya causa indignació a les xarxes socials

Els Premis Goya, com qualsevol gala en què es premiï el treball dels cineastes i actors, és una plataforma mediàtica molt important per al món, especialment per a Espanya. És per això que nombrosos artistes s’han sumat a campanyes com Time’s up, en el marc de gales com els Globus d’Or o els SAG Awards.

L’actor i presentador Arturo Valls va ser entrevistat a la catifa vermella dels premis Goya. Un periodista d’Europa Press li va consultar si “era una nit per reivindicar”, i Valls li va contestar: “crec que no. M’agradaria que es parli més de cinema i, en qualsevol cas, dels problemes que té el cinema. Aquest no em sembla l’aparador per parlar d’altres temes”. Tant la pregunta del periodista com la resposta de Valls, es referien al moviment #MásMujeres, que té com a objectiu principal promoure la necessitat d’incorporar més dones a la indústria cinematogràfica.

Els comentaris negatius, i de retret contra les declaracions d’Arturo Valls, es van fer notar immediatament a les xarxes socials, on va ser acusat de masclista. En una entrevista per a El Mundo, l’actor va manifestar que “utilitzar la paraula masclista i moltes altres així, a la lleugera, és perillós. El problema d’aquests debats és que al final es perd el missatge real. Ens estem quedant en una cosa molt superficial”.

Hi va haver qui va aplaudir la valentia de Valls i, a més a més, va deixar clar que no es tracta d’un acte de masclisme. “És una gran persona que va donar la seva opinió sobre el que s’hauria de fer en una gala”, va expressar l’actor Dani Mateo a Twitter.

Sens dubte, aquest ha estat el tema que més atenció ha rebut al voltant dels Premis Goya. És per això que volem consultar la teva opinió. Consideres que els comentaris d’Arturo Valls van ser encertats? Deixa el teu comentari aquí.