El poderós discurs d’Oprah que fa la volta al món

La 75a edició dels Globus d’Or va ser una gala més que emotiva pel significat que centenars d’actors i actrius li van donar al moviment Time’s Up, per rebutjar els abusos sexuals comesos a Hollywood. La reconeguda presentadora de televisió, l’Oprah Winfrey, es va pronunciar amb un poderós discurs.

L’estrella afroamericana va rebre a les seves mans el premi Cecil B. DeMille com a reconeixement a la seva trajectòria com a artista, i es va convertir en la primera dona de raça negra que obté aquest guardó.

“Vull dir-los a totes aquestes nenes que ens estan veient que s’acosta un nou dia a l’horitzó”, ha expressat l’Oprah. ©HFPA

En el seu discurs d’acceptació, l’Oprah va agrair als seus mentors i a l’Associació de Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA). “La premsa es troba assetjada en l’actualitat, però sabem que és la dedicació insaciable de revelar la veritat absoluta el que ens evita estar cecs davant la corrupció i la injustícia”, ha expressat.

L’Oprah va ser ovacionada pels seus col·legues degut a la forta crítica que va realitzar contra l’abús sexual, així com el suport mostrat cap a les víctimes. “Vull dir-los, a totes aquestes nenes que ens estan veient, que s’acosta un nou dia a l’horitzó”.

Gaudeix del vídeo amb el discurs complet:

 

andorra a taula