El Club Hípic l’Aldosa va celebrar els seus 30 anys

Més de 80 persones es van aplegar per a gaudir d’una jornada diferent, amb motiu de les tres dècades de trajectòria del Club Hípic l’Aldosa. 

Fotos: Club Hípic l’Aldosa

La història del Club Hípic l’Aldosa es remunta a l’any 1989, quan per primera vegada va obrir les seves portes al públic andorrà. Actualment, amb aproximadament 75 socis fidels, l’hípica sembla més una família que un club esportiu, i això va quedar evidenciat a la celebració dels seus 30 anys. 

club hípic l'aldosaGilles Prouheze, l’ànima rere el Club Hípic l’Aldosa, va aconseguir aplegar més de 80 convidats, entre amics, socis i familiars, que van assistir-hi per a donar-li l’enhorabona. Una barbacoa i un dia assolellat van ser més que suficients, perquè cada convidat gaudís de la càlida celebració. 

club hípic l'aldosaEnguany, els cavalls van prendre un merescut descans al seu estable, però la diversió no va faltar, gràcies a l’ambient de germanor i amistat que es respirava a la seu del club. I és precisament aquest l’element que el fa diferent, ja que cada soci és considerat com a un membre de la família, on tothom comparteix la passió per la natura i l’amor pels cavalls.

club hípic l'aldosa