Espectacular i divertida trobada dels amics de l’Skimo Femení

L’Skimo Femení va organitzar, el passat dissabte dia 12 d’octubre, a la Borda Pairal 1630, una trobada amb els amics, amigues, col·laboradors i voluntaris, que participen habitualment en la cursa solidària Skimo Femení.

Foto: Nelly Dedea

En un entorn molt diferent del de les pistes d’esquí i amb l’objectiu de passar una bona estona gaudint d’un gran ambient i de bona música, els assistents van seguir donant suport a aquesta iniciativa, ja que amb les seves aportacions van ajudar a recaptar fons per AUTEA (Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra) però, el més important, és que aquesta acció servirà per donar continuïtat a alguns dels seus projectes.

Festa de L’Skimo Femení
Foto: Nelly Dedea

La primera part de l’acte es va aprofitar perquè Gemma García Parés, Cap de salut mental del SAAS, expliqués als presents què és l’autisme. Per la seva banda, Inés Martí, Presidenta d’Autea, va comentar els projectes actuals i va parlar del destí dels fons recaptats en aquesta festa. També es va reproduir el vídeo d’Autea “Trenquem barreres junts per l’autisme”.

Foto: Nelly Dedea

Des de l’organització de l’Skimo Femení van explicar per què van pensar en muntar una cursa popular femenina d’esquí de muntanya i raquetes de neu, i van refermar el seu desig de poder  donar continuïtat a un petit projecte que s’ha fet gran.

Foto: Nelly Dedea

La idea va sortir de dues amigues, la Gresmi Roca i la Ma. Rosa Vergés, que van decidir donar continuïtat a una cursa que, en un moment determinat, es deixava de celebrar. Sortosament, el projecte s’ha pogut materialitzar durant tres anys seguits s’ha pogut celebrar, amb el desig de seguir pròximament en la mateixa línia, segons van reconèixer les dues organitzadores.

Foto: Nelly Dedea

També vam presentar la data de la pròxima edició de la Pal Skimo Femení 2020, que serà el pròxim diumenge dia 8 de març del 2020, una jornada molt especial, ja que coincideix amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Tanmateix, es va reproduir un vídeo resum, amb imatges de les tres edicions anteriors de la cursa. La vetllada va continuar amb un sopar a peu dret, tipus pica pica, i després es va completar amb una sessió de música dels anys 80 i 90, a càrrec de l’equip de ràdio Flaixbac Andorra, que van estar impressionants i van transformar la trobada, en una espectacular i divertida festa.

Foto: Nelly Dedea

A l’acte, es van inscriure un total de 128 persones, entre les quals cal destacar la presència del Cap de Govern, Xavier Espot; així com els ministres d’Economia, Jordi Gallardo i  de Funció Pública i Simplificació, Judith Pallarés. El preu que van pagar els assistents a la festa va ser de 40 €, incloent-thi el sopar, i l’aportació va anar destinada a AUTEA.

Foto: Nelly Dedea

La Pal Skimo Femení ha estat possible, gràcies sobretot, als seus tres organitzadors principals: Gala Perfumeries, Pidasa Serveis i Vallnord Pal-Arinsal; així com un seguit de col·laboradors que donen suport per a fer que l’esdeveniment pugui ser una realitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.