(+Fotos) ‘365 días de inspiración’, quan liderar comença per tu mateixa

L’experta en lideratge, Clàudia Cornella, ha escollit la Llibreria La Trenca com el  lloc més idoni per a la presentació del seu primer llibre, ‘365 días de inspiración. Liderar empieza en una misma’, publicat sota el segell de Círculo Rojo.

Fotos: César De Pablos

Clàudia CornellaObrir les ales i enlairar-se a cels desconeguts és un repte que a qualsevol persona li causaria dubtes o temors. És del tot normal i gens reprotxable. La incertesa sobre el que hi trobaràs, sumada a les vulnerabilitats pròpies, són un pes que sovint trenca les espatlles de qui el carrega. Però aquest no és el cas de la Clàudia Cornella, que, després de 25 anys d’una prominent carrera financera en el sector públic i privat, va alçar vol per a crear, a finals del 2019, Clàudia Cornella Leadership, empresa de mentoria, consultoria i coaching amb la qual l’exsecretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals –adscrita a la cartera de l’aleshores ministre Jordi Cinca– ha ajudat desenes de persones a aconseguir els seus propis somnis personals i professionals.

Presentació del llibre de Clàudia CornellaNo obstant això, la pandèmia, la maleïda pandèmia, va amenaçar de trencar el projecte empresarial que Cornella acabava d’engegar no feia gaire temps. Però, adaptada a una nova realitat i conscient dels reptes que això comportava, la Clàudia va trobar refugi en l’escriptura. Primer, per a ella mateixa; posteriorment, a les xarxes socials i de forma assídua per a ajudar algú que ho necessités. “La pandèmia va ser un recordatori de per què vaig decidir fer el canvi d’anar pel meu compte”, ens ha explicat.

La periodista Gemma Rial i la mateixa autora han estat les amfitriones de la presentació de la publicació

Presentació del llibre de Clàudia Cornella

Tot plegat es va convertir, a poc a poc, en una idea molt més ambiciosa que, decididament, la Clàudia va transformar en un objectiu molt clar. Així, doncs, en forma de llibre, l’autora novell va recollir aquestes reflexions sobre els desafiaments que afrontava al capdavant de la seva emprenedoria empresarial per a convidar, tothom que s’atreveixi a llegir-lo, a descobrir la importància de fer una pausa per a pensar-s’ho bé, replantejar prioritats i fins i tot revisar o confirmar el camí que ha decidit transitar. “És molt enriquidor poder ajudar a les persones, independentment dels seus perfils, a trobar l’equilibri”, ha expressat.

Presentació del llibre de Clàudia CornellaLa presentació de ‘365 días de inspiración. Liderar empieza en una misma’, que ha tingut lloc aquesta tarda a la Llibreria La Trenca, ha estat només la confirmació de la influència positiva que Cornella ha causat en les persones que l’envolten, ja que l’acte ha comptat amb un important nombre de convidats que no han desaprofitat l’oportunitat de donar l’enhorabona a la seva estimada amiga, coach i conferenciant andorrana. “Estic emocionada per l’allau de missatges de suport que he rebut. No hi ha preu o paraules per a valorar les mostres d’afecte de tantes persones, fins i tot de gent que feia temps que no hi veia”, ha indicat l’autora, qui ens ha aclarit que la seva publicació no pretén plantejar escenaris idealistes sinó fer una crida a convertir-nos en persones més flexibles, conscients dels nostres objectius i capacitats d’una manera completament realista.

Presentació del llibre de Clàudia Cornella

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

‘365 días de inspiración’, quan liderar comença per tu mateixa