La 3a desfilada Moda y Arte presenta una nova generació de models

Les desfilades de Moda y Arte s’estan consolidant com un dels esdeveniments de bellesa més destacats al Principat.

El passat divendres, dia 11 d’octubre, va tenir lloc la tercera edició del certament més internacional celebrat fins al moment. L’escenari escollit per a aquesta ocasió va ser la pista de la discoteca Kapital, que va omplir les seves instal·lacions d’entusiastes seguidors dels i les models que van desfilar amb roba de Twenty i Andorra 2000.

Natalia desfilant al Moda y Arte
Foto: Nelly Dedea

L’acte va estar presentat i dirigit per Yolanda Cid, directora de Modelsy Artists i la fórmula emprada va ser molt semblant a les anteriors dues edicions, una combinació de música i desfilada, que va enlluernar el públic assistent. Pel que fa als models, van desfilar per la passarel·la improvisada per a l’ocasió, la guanyadora de World Top Model, Paula Cristina, així com els diferents guanyadors i guanyadores, que representaran els seus respectius països en diversos certàmens internacionals, després del càsting realitzat anteriorment a Ordino.

Models a la desfilada Moda y Arte
Foto: Nelly Dedea

D’una banda, els guanyadors que participaran en Miss i Mister Global Mediterráneo 2019, del  18 al 24 de novembre, a Lleida: Elisabete Costa (Portugal), Naomi Rodríguez (Andorra), Iván Alejo (Andorra), Dani Afonso (Portugal) i Mónica Fernández (Andorra).

Model amb banyador
Foto: Nelly Dedea

D’altra banda els guanyadors participants en el concurs Miss i Mister Amèrica Continental, que se celebrarà a Uruguai, del 13 al 17 de febrer del 2020: Tatiana Misko (Rússia), Melissa Techera (Andorra), Sonia Douhri (Marroc), Laidelys Quintero (Cuba), Óscar Millán (Espanya) i Mehdi Mezrioui (Marroc).

Cantant Angie Millan al Moda y Arte 2019
Foto: Nelly Dedea

Pel que fa als models més novells, van desfilar: Melani da Silva, Miranda Massagué, Chloe Jeck, Sharon Prat, Inés Barbeitos, Xavi Pinto, Marc Misko, Kelli de Lima, Erika Monteiro, Yara Oliveira i Llura Roure.

També van desfilar altres models adults com ara: Dayane Huerta, Tatiana Afonso, Natalie Martínez, Carla Quino, Imanol Fábregas i Swan Medeiros.

Públic al Moda y Arte
Foto: Nelly Dedea

La gala, que com ja hem esmentat anteriorment va comptar amb diferents actuacions musicals, de diferents estils, i els intèrprets van ser: Allen Roldán, Sol Flow, Jota, Carlos Serra, Erika Vilares, Sharon Prat, Angie Millán i Liliana Gomes. També va comptar amb la Dj Mari Baz.

Aquesta 3a edició ha estat possible gràcies al suport dels patrocinadors principals: Jose Costa (Nova Constructora), Antonio Miralles (Andorra 2000), Paula Suárez i Àngels Forga.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Model Meli Techera
Foto: Nelly Dedea