La consagració de Victoria Beckham

Diuen que quan un escriu ho ha de fer del que més sap. Sembla que el mateix es repeteix a l’hora de dissenyar perquè tot el que Victoria Beckham va mostrar a la seva nova Col·lecció Primavera-Estiu 2020 sembla fet a mida del seu propi look.

Consagrada com a dissenyadora, Victòria Beckham va presentar la seva nova proposta a la London Fashion Week. Una col·lecció que defineix un estil a què assenyalen com a ‘easy chic’.

El ministeri de Relacions Exteriors a Londres va ser el lloc escollit per Victoria Beckham per la seva desfilada de la Setmana de la moda de Londres en què va presentar una col·lecció marcada per l’elegància atemporal que caracteritza la seva marca des de fa 11 anys.

Un majestuós pati interior envoltat d’una bellíssima columnata va rebre les últimes creacions de l’ex Spice Girl.

Sobre la passarel·la va sobresortir la sastreria, que tan bé ella sap portar, i a la proposta d’estiu va posar l’accent en els vestits en seda, vestits amb moviment, llargs i vaporosos. Siluetes anys 70 en una col·lecció amb vestits sofisticats i sempre elegants. Van destacar les camises amb coll en punta. I, a l’hora de pensar en les estampes, Victoria Beckham va mantenir vigent l’escocès i li va donar lloc a seductors escots a l’esquena. La paleta de colors va combinar neutres com el beix i el camel amb tons com el rosa, el violeta, el groc i el verd.

I, si parlem de la marca Victoria Beckham, no podia passar desapercebut el seu front row. Més encara quan la seva desfilada a la London Fashion Week va comptar amb l’auspici de la UK Foreign Office que promou el disseny britànic en el món. Fidels a Victòria, la primera fila va tenir la mateixa atenció que la passarel·la. Íntima dels Beckham, Anna Wintour va tenir el seu lloc especial. La capitost de Vogue va gaudir de l’espectacle a primera fila i en companyia de la família: David i els seus fills Romeo, Brooklyn, Cruz i Harper Beckham. Va ser la seva interacció amb la menor dels Beckham el que va robar part del xou. Però Victòria no només va comptar amb la seva amiga Anna, també va agrair la presència de l’actriu Hellen Mirren, “la reina”, amb qui posturejar en les seves stories d’Instagram.

Va ser un final feliç per a Victoria Beckham i la seva desfilada a Londres. Els seus dissenys van brillar i es van emportar els aplaudiments més rellevants.

Disseny Victoria Beckham

Més info