Ruben Xaus, al capdavant del taller Midas d’Andorra

El reconegut pilot català de superbike i MotoGP va assumir la gestió del taller Midas, especialitzat en manteniment integral de vehicles, amb la missió de continuar oferint un servei de primera qualitat.

Fotos: Paula Cristina

Equip del taller MidasAmb una agradable celebració, que va transcórrer entre amics i persones vinculades al món del motor, el taller Midas, ubicat a l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella, va reobrir les seves portes per a oferir, com ja era habitual, manteniment i revisió de vehicles, amb un ampli catàleg de serveis de primer nivell, que van des de pneumàtics i frens, fins a embragatge i transmissions, sense deixar de banda bateries, climatització, amortidors, escapaments i molt més.

Inauguració taller MidasEl taller compta amb tres plantes i, a més dels vehicles de quatre rodes, ofereix especial atenció a les motocicletes, un punt a favor que els conductors del Principat sabran valorar. Amb Midas, el teu vehicle mantindrà la garantia del fabricant i podràs finançar qualsevol reparació segons les teves necessitats.

Tito Rabat, campió del món en Moto2 i actual pilot de MotoGP amb l’equip Reale Avintia Racing by Ducati, va ser un altre dels convidats especials que hi van ser presents, per a expressar el seu suport a Ruben Xaus en aquest nou repte.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Convidats taller Midas