La 4a edició de ‘Moda y Arte’ va consistir en un concurs de cant

El passat dissabte, dia 9 de novembre, va tenir lloc la 4a edició de ‘Moda y Arte’, en l’envelat del Bar O, a Ordino. En aquesta oportunitat, i a diferència d’anteriors edicions, el concurs no va comptar amb la participació de les habituals models, sinó que es va centrar en una competició de cant, en la qual van participar 11 intèrprets, que van haver de demostrar les seves aptituds durant més de quatre hores.

Fotos: Paula Cristina

Cant Moda y ArteEls participants van ser: Perry Solomon, Carolina Burlando, Estefanie Solomon, Angie Millán, Jaime Aragón, Sandrina Paulino, Hugo Albino, Maricarmen Laguna, Sharon Prat, Erika Vilares Gonçalves i Marcia Eunice Nuñez Tejeda.

Angie Millan al Concurs de Cant Moda y ArteLa mecànica del concurs va consistir en la interpretació d’una cançó, en diferents gèneres i estils musicals, per a cadascun dels concursants. Després d’aquesta ronda, es van escollir cinc finalistes, que van tornar a interpretar una altra cançó i, per últim, es van designar els tres guanyadors del concurs. La primera posició va ser per a Perry Solomon, que va rebre un premi de 100 euros i una entrevista al programa de l’Alfred Llahí, Lauredianament, de Lòria TV. La segona posició va ser per a Carolina Burlando, que es va emportar un premi de 50 euros i un sopar per a dues persones, al Bar O d’Ordino. Mentre que, la tercera posició va ser, ‘ex aequo’, per a Estef Solomon i Angie Millán, ambdues amb un premi de 50 euros.

Nena al concurs de Cant Moda y ArteEl jurat el van conformar: Jose Costa, Gema Miguel, Liliana Gonçalves, Alfred Llahí, Manel Malagueta, Paula Cristina i Mònica Fernández. L’aforament limitat es va omplir amb una trentena de persones, que van gaudir d’allò més amb les diferents actuacions dels concursants, ja que el nivell demostrat per tots ells va ser molt elevat, un fet que va dificultar molt la tasca dels membres del jurat.

Jurat al Concurs de Cant Moda y ArteAquesta iniciativa ha estat organitzada, com ja és habitual, per Yolanda Cid, directora de Modelsy Artists, i ha estat possible gràcies al suport del patrocinador principal, Jose Costa, propietari de Nova Constructora.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.