Aconsegueix una pell de seda amb el toc delicat de Sensai

El Centre Júlia va protagonitzar una nova edició dels seus divertits afterworks, aquesta vegada amb la marca Sensai, que ens porta tots els secrets de la cosmètica i la bellesa japonesa.

Fotos: César De Pablos

Productes SensaiAmb la seva opinió experta i càlida atenció, la Cels Arcos, directora de formació de Sensai Espanya, va presentar el que significa gaudir d’una experiència ABSOLUTE SILK, que aporta un resultat sedós a la pell amb l’ajuda d’un ingredient molt particular: la seda Koishimaru. Aquesta, estimula la bellesa natural de la pell i dona un aspecte més saludable, resistent i lluminós, qualitats que les afortunades convidades van saber reconèixer des del primer moment.

Cels Arcos directora de formació de Sensai EspanyaLa presentació d’Arcos es va enfocar en tres productes estrella d’aquesta línia de Sensai; l’Absolute Silk Micro Mousse Treatment, l’Absolute Silk Fluid i l’Absolute Silk Cream. El primer format funciona com a tractament previ, mentre que les micro bombolles presents a la fórmula actuen com a agents efervescents i retarden l’envelliment de la pell.

Noies provant els productes de SensaiD’altra banda, l’Absolute Silk Fluid és un producte més aviat líquid, de textura fresca i agradable, que dona hidratació a la pell. Poc temps després de l’aplicació, aporta una sensació sedosa que revela una aparença llisa i lluminosa. Finalment, l’Absolute Silk Cream que, com el seu nom ja l’anuncia, és una crema que regenera la pell en profunditat i l’envoltat gradualment en un vel de seda que, igualment, aporta lluminositat i suavitat a la pell.

Després de conèixer de primeríssima mà la gamma de productes presentada per Sensai, les afortunades convidades van tenir l’oportunitat de compartir amb els experts alguns deliciosos aperitius, al lobby del Centre Júlia.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Noies gaudint d'aperitius al Centre Júlia