The Extreme Collection, compromís amb l’empoderament femení

La reconeguda marca espanyola The Extreme Collection, representada a Andorra pel Xavier Surana, va aplegar una càlida trobada femenina al seu showroom, on les dones participants van compartir un missatge d’empoderament.

Fotos: César De Pablos

Angelique Broers a The Extreme Collection AndorraEl showroom de The Extreme Collection ha vist passar tota mena de dones, tant del nostre país com d’altres racons del món, totes elles buscant una peça de roba coherent amb el seu estil de vida. Malgrat tot, el 14 de novembre passat, a la nit, la prestigiosa marca va aplegar una trobada una mica diferent, organitzada per l’Angelique Broers, autora neerlandesa del llibre “Pure Smart Stylish: a conscious lifestyle”, que convida a les dones a descobrir-se a si mateixes com a persones fortes i úniques, i s’edita en castellà, francès, anglès, alemany i neerlandès.

Llibre d'Angelique Broers a The Extreme Collection AndorraL’activitat, a més a més, d’estimular l’empoderament femení i la participació de més dones en el món dels negocis, va servir per a promoure el Rally de Charme, un esdeveniment adreçat exclusivament a aquest gènere. L’únic requisit per a participar-hi, és ser una dona d’esperit pur, intel·ligent i elegant, capaç de conduir i amb moltes ganes de passar-s’ho bé, en companyia d’altres dones, mentre coneixen la bellesa d’Andorra i creen nous lligams. El Rally de Charme tindrà lloc, del 12 al 14 de juny del 2020, a l’Hotel Nòrdic.

The Extreme Collection AndorraThe Extreme Collection, una marca que comparteix la filosofia de Broers, no podia deixar passar una oportunitat com aquesta, en rebre una desena de dones que, a més de promoure un estil de vida de confiança i autoestima, van poder dur i modelar les fines peces de la firma espanyola, i afegir més color a les seves vides, tal com proposa l’obra de l’Angelique Broers, qui també fa de coach d’estil de vida i és membre del PWBC, Powerful, Professional, Passionated Women Business Club.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Noies a The Extreme Collection Andorra