L’estand de Dona Secret va ser un dels més concorreguts de la Fira 2019

Com ja és habitual, any rere any, l’estand de Dona Secret va tornar a ser el que més públic va reunir a totes les hores dels tres dies de la Fira d’Andorra la Vella. En aquesta ocasió, la principal atracció va tornar a ser el perfum creat pel Grup Dona Secret, l’Eau d’Andorra, així com la nova publicació ‘Andorra és Cultura’.

Fotos: Dona Secret

La 41a edició de la Fira d’Andorra la Vella va tornar a fer rècord de visitants. I l’estand de Dona Secret va enregistrar el major nombre de persones que, a banda d’endur-se l’última edició de la revista o el nou Business Andorra, venien atrets per la nova fragància de Dona Secret, l’Eau d’Andorra, un perfum que impregnava tot l’espai de l’estand i bona part del recinte firal, ja que les hostesses el promocionaven pet tot el perímetre firal.

Dona Secret a la firaTanmateix, i a banda dels perfums, el Grup Dona Secret va presentar una nova capçalera, Andorra és Cultura, una publicació que va veure la llum el passat mes d’abril, on podeu trobar tot el romànic del país, una pinzellada de barroc, tots els museus d’Andorra, la programació de l’Auditori Nacional o diferents indrets del Principat que destaquen per la seva riquesa natural.

Dona Secret a la firaA banda de les novetats, els més menuts que s’acostaven a l’estand van tenir la sort de fer-se una fotografia amb el popular Bob Esponja, mentre que els seus pares degustaven un bon pernil i unes refinades delicadeses, acompanyats d’una copa de vi o xampany.

Dona Secret a la firaLa Fira d’Andorra la Vella va comptar amb la presència de pràcticament tots els polítics del país, així com destacats representants de la classe empresarial o cultural, entre altres; que van triar com a punt de trobada el nostre estand. Però, a banda de Dona Secret, un dels sectors més afavorits en aquesta edició de la fira ha estat l’automobilístic, ja que, gràcies als diferents descomptes i ofertes, han assolit un bon nivell de vendes. També les parades de productes de proximitat van vendre a bon ritme. I, com no podia ser d’una altra manera, la venda de forfets de temporada va tornar a repetir les cues habituals.

Dona Secret a la firaAquesta edició, a més, ha tornat a apostar per les noves tecnologies i, per primera vegada, ha comptat amb una aplicació per a telèfons mòbils o una exposició interactiva ‘Memòries de la construcció de l’avinguda Meritxell’. En definitiva, una de les fires més concorregudes dels últims anys, on el visitant es va atrevir, a més de mirar, també a comprar.

Dona Secret a la fira