Cottet va inaugurar la seva botiga estrella a Rambla Catalunya

Més de 500 convidats van assistir a l’esdeveniment inaugural de la nova botiga Cottet, concepte molt innovador que s’ha consagrat a la ciutat de Barcelona.  Javier, Marta, Sergio i Alex Cottet van formar part de la celebració.

Fotos: Cottet

La nova botiga, de 1.000 metres quadrats i dues plantes, no passa desapercebuda a Rambla Catalunya, ja que el seu disseny modern i innovador aconsegueix atraure l’atenció dels visitants. El nou local reuneix diferents zones orientades a satisfer els desitjos dels clients, amb extenses exposicions de productes de les marques més reconegudes del mercat i, per descomptat, de les línies pròpies de la firma, com ara Cottet Barcelona, Urban i Lunettier 1840. Un videowall, molt lluminós i cridaner, projecta les imatges de les darreres tendències de moda, promocions i campanyes publicitàries; així com tots els serveis que ofereix Cottet.

CottetLa celebració de la inauguració va estar marcada per la presència de convidats de renom, entre els quals van destacar, la model Martina Klein, Alex Corretja, Miquel Iceta, Leopoldo Abadía, Luis del Olmo, Elena Barranquer, Elsa Anka, la també model Clara Mas, i molts altres convidats i cares conegudes del món empresarial, institucional, de la cultura i la moda, que no es van voler perdre un moment tan especial.

CottetLa salut i l’esport també són part de la filosofia de Cottet, i és per això que disposa d’una bicicleta i un simulador de vent per posar a prova, d’una forma més realista i divertida, les ulleres de running, ciclisme, màscares d’esquí i busseig, ulleres de natació i taps per a orelles a mida. D’altra banda, a la secció de lents, els clients podran conèixer els diferents tipus de cristalls, filtres i tractaments foto cromàtics, per a gaudir d’una visió en alta definició.

CottetTanmateix, les lentilles de contacte tenen una zona especial on el sentit del tacte entra en acció, ja que els clients podran tocar i provar les diferents textures de les lentilles, mentre que una pantalla els explicarà els avantatges de cada varietat. A l’espai destinat a l’audició, hi ha tres caps amb auriculars que permeten gaudir d’una representació espacial tridimensional, amb so 8K d’una característica sorprenentment realista.

CottetL’atenció al detall, el bon gust, els colors i les icones, són part fonamental del concepte de botiga que Cottet va dissenyar per al seu establiment de Rambla Catalunya, ja que, a més de tots els productes i el component tècnic desenvolupat, l’estètica guanya valor en altres espais, com ara la zona d’espera amb cafè i el mur de la fama de les celebritats, portant ulleres emblemàtiques. Les escales que comuniquen els dos nivells del local, ens mostren un recorregut històric, com si es tractés d’una línia de temps, on cada visitant tindrà l’oportunitat d’endinsar-se en el llegat de la marca, tant en el sector comercial com a la ciutat de Barcelona.

CottetLa planta inferior acull un museu amb muntures i ulleres de temps passats al llarg d’un passadís, molt a prop dels gabinets d’òptica i audiologia, un espai d’entrenament visual per als més petits i un taller. Igualment, aquesta planta disposa d’un showroom pensat per a aplegar esdeveniments i experiències que permetin el contacte directe amb el públic, des de reunions fins a presentacions corporatives i llançaments de nous productes.

Cottet117 anys d’història es veuen representats en la marca Cottet, que actualment disposa de 50 establiments, una botiga online i un equip de més de 270 treballadors, amb David de Antonio com a director general, Javier Cottet com a president i Alex Cottet com a vicepresident.