La 6ª edició del Jambo Street Music va cloure amb gran èxit de participació

Han estat quatre dies intensos, farcits d’activitats, amb una magnífica climatologia i amb un èxit de públic, sense precedents. La sisena edició del festival Jambo Street Music, va començar el dijous día 13 i va cloure el diumenge 16 de juny, amb un munt d’actuacions per diferents escenaris habilitats per a l’ocasió, al centre històric d’Andorra la Vella. El passat dijous va ser el dia de l’estrena i ho va fer amb el grup musical Black Thursday i la projecció d’autocinema de la pel·lícula Bohemian Rhapsody.

Four Flags al Jambo Street Music
Foto: Nelly Dedea

El programa del festival ha ofert actuacions musicals d’estils i ritmes per a tots els gustos i públic, tant d’artistes nacionals com estrangers. Enguany han participat una trentena de grups i cantants, entre els quals destaquem la presència de Juan Perro, la Fundación Toni Manero i els Mareta Bufona, quant a presència internacional i com a plats forts de la cartellera musical. Pel que fa als nacionals, destaquem els Four Flags, El Sobrino del Diablo, Els Pali, Los violentos de Kelly, el Cor de Roc d’Encamp, The Scarlett Brotherhood, Shuffle Express o Albert B, entre altres.

Jambo Street Music
Foto: Josep Segura

Destaquem que, com a cloenda del festival, el diumenge 16 de juny, al migdia, es va celebrar el Jambo Kids, un concert pensat per a tota la família, incloent-hi els més menuts, a càrrec del grup d’animació Ambauka. En definitiva, quatre dies intensos, on la música va ser la principal protagonista, però que va comptar amb moltes altres activitats que van fer gaudir d’allò més al nombrós públic que es va aplegar al nucli antic de la capital, posicionant el festival com un dels esdeveniments més importants realitzats al país.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Família al Jambo Street Music
Foto: Josep Segura