El Jambo Street Music, un festival que guanya més seguidors

Un total de 36 grups de diferents estils musicals del Principat d’Andorra han estat tocant al Jambo Street Music, amb actuacions de música als carrers del centre històric d’Andorra la Vella.

Concert de Madretomasa al Jambo Street Music
Foto: César De Pablos

Des del dijous 14 i fins al 17 de juny, la música ha estat la protagonista als carrers del barri antic de la capital del Principat. Un festival pensat per promocionar els músics del país i per donar a conèixer els diferents estils musicals que toquen.

Músiques al Jambo Street Music
Foto: Josep Segura

El festival, que va començar el dijous 14 amb l’Autocinema i el concert ‘Grease’ de Madre Tomasa, a l’aparcament d’autobusos, va cloure el passat diumenge amb el Jambo Kids, tot un seguit d’actuacions dedicades als més menuts, que va fer les delícies també del públic més adult.

Musical al Jambo Street Music 2018
Foto: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

L’edició d’enguany ha estat la més exitosa de totes les que s’han realitzat fins al moment, motivat pel bon temps, i els carrers i places del centre històric han comptat amb una gran afluència de públic, que han pogut gaudir d’una gran varietat d’actuacions musical, així com conferències, màster class, espectacles dels esbarts del país i també del Cor de Rock d’Encamp.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.