La 2a Edició del Ioga Kids Solidari creix en nombre de participants

La segona edició de Ioga Kids Solidari by Daguisa Hotels i la marca de roba urbana i esportiva Lolë, amb la col·laboració de Perfumeria Júlia i el Museu del Perfum, va reunir, el passat divendres 14 de juny, una vintena de persones que, a més de participar en una jornada saludable, han col·laborat amb la Fundació Privada Bonaventura Mora Sagués (Bomosa) que, des de l’any 2004, ajuda a les persones que viuen i treballen a Andorra i també vetlla pel desenvolupament sostenible del Principat.

Equip de Bomosa, Lolë Andorra i Júlia al Ioga Kids Solidari
Foto: César De Pablos

La classe, que va tenir com a escenari l’hotel family friendly Tulip Inn Andorra Delfos, va estar impartida per l’ambaixadora de Lolë i Yomu Màster Coach, Mireia Canudas, que va guiar les famílies en una experiència de ioga i mindfulness didàctica, enriquidora i, sobretot, molt amena. També hi van participar experts de Perfumeria Júlia i del Museu del Perfum, que van impartir un taller de pintures perfumades pels nens, per apropar la cultura i perquè pogueren descobrir que les olors i els colors poden fer una obra d’art única.

Classe de Ioga Kids Solidari
Foto: César De Pablos

Carmen Rivera, directora de la Fundació Bomosa, va voler agrair molt sincerament la col·laboració en aquest esdeveniment solidari a tots els assistents, així com als sponsors i patrocinadors, per “construir una societat més humana i solidària”. En concret, la quantitat aconseguida es destinarà íntegrament a dos projectes dedicats als joves del Principat.

Taller de pintura al Ioga Kids Solidari 2019
Foto: César De Pablos

Carmen Rivera ha explicat que els projectes són el “Cos de Voluntaris per la Natura”, amb el qual ajuden joves que estan en risc d’exclusió laboral perquè tinguin l’oportunitat de formar-se en gestió forestal, jardineria i ramaderia”. I, el del “Jove Voluntariat Lector”, mitjançant el qual, els alumnes de diferents centres educatius d’Andorra es reuneixen periòdicament a les residències de la tercera edat del país per llegir a la gent gran. “Aquesta activitat és molt enriquidora pels joves i, pels avis, és un gran al·licient compartir aquests moments amb ells”, segons va comentar la directora de la Fundació.

Sessió de Ioga Kids Solidari
Foto: César De Pablos

Per la seva banda, Lucas Sames, subdirector dels Hotels Golden Tulip Andorra Fènix 4* i Tuilp Inn Andorra Delfos 4*, es va mostrar molt agraït perquè aquest esdeveniment s’ha pogut organitzar en un dels hotels family group de la segona cadena hotelera més important d’Andorra. Per la seva banda, Martha Luque, responsable del departament de Màrqueting i comunicació de Lolë Andorra, va explicar que, des de Lolë Andorra estaven encantats de poder formar part d’aquest esdeveniment i generar un impacte positiu al dia a dia de totes les famílies.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Nenes fent posses de Ioga
Foto: César De Pablos