Una trentena de famílies participa en el Ioga Kids Solidari a favor de Bomosa

La primera edició del “Ioga Kids solidari” organitzada per Daguisa Hotels i Lolë Andorra, amb la col·laboració de Júlia Centre, ha reunit una trentena de famílies andorranes que, a més de participar en una jornada saludable, ha col·laborat amb la Fundació Bomosa. En concret, els assistents han donat 236 euros que es destinaran íntegrament als projectes filantròpics i de Social Business d’aquesta fundació que, des de l’any 2004, ajuda a les persones que viuen i treballen a Andorra i també vetlla pel desenvolupament sostenible del Principat.

La quantitat aconseguida es destinarà íntegrament als projectes d’aquesta fundació a favor de la societat i el medi ambient andorrans

Equip de Daguisa Hotels, patrocinadors i Bomosa
Foto: Undatia

Com explica el fundador de Fundació Bomosa, Turi Mora, “estem molt agraïts amb la col·laboració de totes les persones i entitats que han participat en aquesta iniciativa solidària” i ha afegit que la col·laboració d’aquestes famílies “ens permet continuar treballant per als andorrans que ho necessiten i també a tenir cura del nostre medi ambient”.

Ioga Kids Solidari Bomosa
Foto: Undatia

Per la seva banda, el CEO de Daguisa Hotels, Jordi Daban, ha destacat que “ens sentim molt identificats amb els valors de la Fundació Bomosa i esperem organitzar de nou amb Lolë Andorra i amb la col·laboració de Júlia Centre altres activitats amb finalitat solidària”.

Va tenir lloc el dissabte 29 de desembre del 2018, a l’hotel Tulip Inn Andorra Delfos 4*

Aperitius daguisa hotels
Foto: Undatia

La primera edició de “Ioga Kids solidari by Daguisa Hotels” va ser impartida per la professora Mireia Canudas –que és ambaixadora de la marca de roba femenina i esportiva Lolë–, el dissabte 29 de desembre del passat 2018, a l’hotel family friendly Tulip Inn Andorra Delfos.

Nens fent ioga
Foto: Undatia