El 9è aniversari de l’Illa Carlemany va cloure amb un premi de 9.000 euros

Dissabte passat va tenir lloc la cloenda dels actes commemoratius del 9è aniversari de l’Illa Carlemany. Entre les activitats que van tenir lloc amb motiu de la celebració, cal destacar, un gran mural del pintor Toni Ortiz, on tots els nens i nenes que van voler, van poder participar en la confecció de l’obra, pintant diferents parts del mural, que tenia com a motiu central la façana del centre comercial.

Mural Illa Carlemany
Foto: Josep Segura

Tanmateix, hi va haver un espectacle de màgia i bombolles de sabó a càrrec de Magic Bubble, una actuació que va entusiasmar tant a grans com a petits i va comptar amb un gran nombre de públic. Quant a les actuacions, l’últim acte del dia va anar a càrrec del grup musical Lady Scarlett, que va delectar al públic assistent amb el seu peculiar repertori i amb la fantàstica veu de la seva vocalista.

Magic Bubble a l'Illa Carlemany
Foto: Josep Segura

Ja per finalitzar els actes de cloenda, es va realitzar l’esperat sorteig de 9.000 euros en compres al centre comercial i aquest va recaure en J.V.P, un veí de Solsona, que de ben segur gaudirà d’uns fantàstics deis de compra al centre comercial de l’Avinguda Carlemany.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Premi de 9000 euros a l'Illa Carlemany
Foto: Josep Segura