El fred no frena la participació en la Cursa Popular Illa Carlemany

Més de 2.700 corredors han pres part en l’edició d’enguany de la Cursa popular Illa Carlemany. Una xifra molt important tenint en compte el mal temps que hi va haver la nit anterior a la competició, malgrat tot, una vegada més ha quedat demostrat que l’esport mou passions i la cita va tornar a comptar amb una gran afluència d’entusiastes corredors.

Guanyadors de la Cursa Popular Illa Carlemany
Foto: Nelly Dedea

Enguany, la cita esportiva ha comptat amb un únic circuit de dos quilòmetres, ja que les obres a l’Avinguda Meritxell no han permès desenvolupar un altre itinerari. La sortida ha estat  a l’Avinguda Consell de la Terra, al costat de l’Illa Carlemany, i l’arribada ha estat ubicada al Prat del Roure.

Cursa Popular Illa Carlemany 2018 a Escaldes-Engordany
Foto: Nelly Dedea

S’han realitzat dues tandes, una per a corredors aficionats i la segona per als més experimentats i, quant a la classificació dels més professionals, cal destacar la victòria de dos corredors del CAVA, Sílvia Felipó i Nahuel Carabaña.

Foto: Nelly Dedea

La cursa, que sota el nom de, Dia de l’Esport per a tothom, ha reunit una gran diversitat de participants, alguns amb les seves mascotes o els fills, també ha comptat amb la presència del cap de Govern Antoni Martí i la Ministra de Cultura, Joventut i Esports; que han fet entrega dels diferents guardons als guanyadors de la cursa.

Gaudeix de totes les fotos de la Cursa Popular Illa Carlemany al nostre Facebook.
Autoritats del Govern d'Andorra
Foto: Nelly Dedea