L’ambaixada de França celebra la seva festa

L’ambaixadora francesa, Jocelyne Caballero, va rebre les autoritats del país en la celebració de la festa nacional de França, el 14 de juliol, en la tradicional recepció als jardins de la seva residència.

Representació internacional de governs amics de França
Foto: Nelly Dedea

Jocelyne Caballero va confirmar que el Copríncep, Emmanuel Macron, vindrà a Andorra a realitzar la tradicional trobada amb el cap de Govern, tot i que no en va concretar la data. D’altra banda, la ministra d’Exteriors, Maria Ubach, va mostrar-se esperançada perquè la visita sigui el més aviat possible.

Brindis d'autoritats a l'ambaixada de França
Foto: Nelly Dedea

L’ambaixadora va destacar les bones relacions existents entre França i Andorra, amb la posta en marxa de noves accions que beneficien els dos estats. La diplomàtica es va referir a la darrera reunió que es va fer el desembre passat a Tolosa va servir “per fer més operativa la cooperació bilateral” i que això apropava el Principat a la Unió Europea.

Oficials de França
Foto: Nelly Dedea

El cap de Govern, Toni Martí, no va poder assistir a l’acte i Maria Ubach, ministra d’Exteriors, va ostentar la seva representació. També hi eren presents els ministres Gilbert Saboya, Eric Jover, Eva Descarrega i Jordi Torres, els líders dels partits de l’oposició, com Pere López, Víctor Naudi, Josep Pintat i Ferran Costa. Així mateix també hi van assistir els cònsols majors de Sant Julià, Encamp i Canillo, i el cònsol menor d’Andorra la Vella. Com és habitual, la festa del “14 juillet” va aplegar una nodrida representació del sector econòmic, policial i judicial.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Ambaixada de França a Andorra
Foto: Nelly Dedea