L’ABA va commemorar el seu 25è aniversari en un ambient d’optimisme

Andorran Banking (ABA) va organitzar un sopar, ahir al vespre, a l’Hotel Hermitage de Soldeu, per commemorar el 25è aniversari, des del seu reconeixement per Decret com a associació professional de dret andorrà. Des dels seus inicis, l’Associació de bancs andorrans treballa pel desenvolupament i millora de la competitivitat d’Andorra com a plaça financera en l’àmbit nacional i internacional.

Sopar aniversari ABA
Foto: Nelly Dedea

El sopar va comptar amb la presència de 150 convidats, entre les quals cal destacar diferents personalitats del món financer, polític, institucional i empresarial del país.

Autoritats ABA
Foto: Nelly Dedea

Ricard Tubau, president d’Andorran Banking, va destacar la gran tasca que estan realitzant les diferents entitats financeres, a l’hora que va confiar en la bona trajectòria del nostre sistema bancari, ja que ha sabut superar les dificultats amb determinació i a hores d’ara viu un moment molt òptim.

Autoritats i banquers d'andorra
Foto: Nelly Dedea

Pel que fa al cap de Govern, Antoni Martí, va destacar el gran esforç que el sistema financer ha hagut de realitzar per adaptar-se a l’homologació internacional i els va felicitar per haver superat amb nota totes les adversitats, adaptant-lo a les exigències de transparència i homologació internacional.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Banquers d'Andorra ABA
Foto: Nelly Dedea