(+Fotos) Andbank estrena nova oficina a Andorra la Vella

Andbank ha inaugurat una nova oficina al centre d’Andorra la Vella, en un acte al qual hi han assistit clients, personalitats de la política i part de l’equip directiu del banc.

Fotos: César De Pablos

Andbank ha inaugurat una nova oficina al centre d'Andorra la VellaLa nova sucursal, situada al núm. 7 de la Plaça Rebés, substitueix l’oficina que es trobava al núm. 8 del mateix indret de la capital. Les instal·lacions han estat inaugurades aquesta tarda pel president de l’entitat, Manel Cerqueda Donadeu, qui ha destacat que “aquesta sucursal és una mostra més del compromís a llarg termini d’Andbank, que busca seguir creixent i apostant per Andorra, país clau en la nostra estratègia de negoci”.

Andbank ha inaugurat una nova oficina al centre d'Andorra la VellaEl director general d’Andbank, Carlos Aso, també ha estat entre els presents i ha indicat que l’obertura de la nova ubicació és evidència de l’evolució del banc, que, a partir d’ara, compta amb espais més cèntrics, diàfans i còmodes per a continuar oferint els millors serveis de banca comercial als clients de l’entitat.

Andbank ha inaugurat una nova oficina al centre d'Andorra la Vella
Manel Cerqueda, David Astrié i Carlos Aso

Després de la cerimònia inaugural, en la qual mossèn Ramon Sàrries ha beneit la nova oficina, els assistents han pogut gaudir d’un còctel. L’acte ha comptat també amb la presència del cònsol major de la parròquia d’Andorra la Vella, David Astrié, així com d’Ana Haro, directora de sucursal; Maria Suárez, directora de Banca País; Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País, entre altres convidats.

Andbank ha inaugurat una nova oficina al centre d'Andorra la VellaMyandbank, punta de llança de la innovació

MyAndbank, presentat recentment per Andbank, continua creixent i donant bons resultats. Així ho ha apuntat Carlos Aso, qui explicava que “actualment tenim activa una campanya en què, per convidar fins a 10 amics a la plataforma, l’usuari pot guanyar fins a 200 euros”, una acció que s’ha traduït en la ràpida adopció d’aquest servei de banca digital que facilita les transferències bancàries a través de Bizum. “Estem molt contents perquè molta gent ens agraeix que hem fet quelcom per la societat, ja que Myandbank genera valor i és un servei que abans no hi havia”, ha puntualitzat el director general, que es traça com a objectiu ampliar la quota de mercat i la presència del banc a territori andorrà.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Andbank estrena nova oficina a Andorra la Vella