(+Fotos) Més d’una 60a de dones van participar de la VII Jornada Benèfica de Canillo

En el marc de les celebracions realitzades per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, el restaurant Àliga del Tarter va acollir la VII Jornada Benèfica organitzada pel departament de Gent Gran i Benestar Social del Comú de Canillo. Una cita que torna a la parròquia després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia.

Fotos: Noelia Farias

La jornada va comptar amb la participació d’una 60a de dones, veïnes de Canillo, i la presència d’Irene Fernández Centelles, especialista en sòl pelvià. Sota el títol “I si avui parlem de la nostra vida intima”, l’especialista va donar el tret de sortida a la xerrada que va tenir com a objectiu principal donar consells sobre la cura del sol pelvià, desmitificar algunes creences vinculades al cicle menstrual, la menopausa, la vulva, la incontinència urinària i fecal, així com les relacions sexuals. A banda de la conferència, totes les assistents van poder gaudir d’alguns exercicis que la professional va desenvolupar per relaxar i sentir el cos.

Com cada any, l’esdeveniment va anar acompanyat d’un aperitiu i un sopar, que en aquesta ocasió va estar a càrrec del restaurant Àliga del Tarter. El propòsit de la jornada va ser  commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora i, a més a més, ser un punt de trobada entre dones de diferents generacions que viuen a la parròquia.

Els diners recaptats durant la vetllada, a través del sorteig solidari que es va fer després del sopar,  van anar destinats a l’associació andorrana Marc G.G, que dona suport a famílies que han sofert la pèrdua d’un ésser estimat. En total es van recaptar 386 €, procedents dels productes que van donar diferents establiments del Principat, com ara entrades a Caldea, cofres de perfums, cistelles de farmàcia, pastissos i tiquets per sopar, entre altres premis.

Més d’una 60a de dones van participar de la VII Jornada Benèfica de Canillo