Increïble festa d’aniversari de Kike GTR al Buda Espai Andorra

El dissabte, dia 7 de març, al vespre, l’influencer Kike Gil, més conegut per Kike GTR, que compta amb més de 40.000 seguidors a les xarxes socials, va celebrar la seva festa d’aniversari privada al Buda Espai Andorra.

Fotos: Josep Segura

Kike GTR va celebrar el seu aniversari amb tota mena de luxes. L’esdeveniment comptava amb el lloguer íntegre del Buda Espai Andorra i tot el seu personal, amb un aforament total de 1000 persones. Hi havia quatre modalitats d’entrades que els convidats van haver d’adquirir prèviament, cada una amb opcions diferents. L’acte va comptar amb molts seguidors del Kike, alguns d’ells provinents de diferents punts de la geografia espanyola i, fins i tot, de Mallorca.

Durant l'aniversari del Kike GTRLa festa va incloure un sopar tipus còctel que gran part dels convidats van fer de peu. El menú va consistir en un pica-pica de diversos plats, com amanida de pasta, calamars, patates braves, croquetes i fideuada,  entre altres. Tenia opcions per a intolerants o al·lèrgics i també comptava amb diferents begudes, que es van servir en una barra lliure. I, com no podia ser d’una altra manera, va comptar amb el tradicional pastís d’aniversari.

DJ Suli i DJ Arnau van ser els encarregats de la música, que va fer moure l’esquelet als convidats fins ben entrada la matinada. Estils musicals com el Vocal Deep House, Hip Hop i, fins i tot, Hardstyle van ser els escollits, i la festa es va allargar fins a altes hores de la matinada.

A més a més, els convidats van poder gaudir d’una exposició de cotxes esportius de luxe i d’alta gamma. Un Nissan GTR R34 de 640cv, un Corvette z06 de 650cv, un Lamborghini Huracán de 610cv, un Mitsubushi EVO IX de 450cv i un Mercedes Clase G 4×4 de 427cv, van ser alguns dels protagonistes d’una vetllada on les emocions van estar a l’altura de la potència dels impressionants vehicles.Exposició de cotxes a l'aniversari del Kike GTRGaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.