Andorra Shopping Festival, animació als carrers

El sector turístic ha valorat positivament la cinquena edició de l’ Andorra Shopping Festival que tot i haver començat amb climatologia adversa, va acabar amb un bon balanç i molta gent pels carrers.

Les avingudes Meritxell i Carlemany es van inundar d’activitats musicals i d’animació per a totes les edats durant la cinquena edició de l’Andorra Shopping Festival, organitzat per Andorra Turisme. El gerent de l’entitat, Betim Budzaku, va mostrar-se molt satisfet amb els resultats de l’acció promocional, feta en temporada baixa i sense cap pont pel mig. A la capital hi va haver un 80% d’ocupació de mitjana i a Escaldes-Engordany del 87%, durant els dos caps de setmana d’Andorra Shopping Festival. La coincidència amb l’Andorra a Taula també va propiciar l’afluència de públic, que també venia motivat per la gastronomia.

Durant els dos caps de setmana del festival, 18 grups de música van oferir concerts a l’aire lliure pels principals eixos comercials i també es van proposar tallers infantils, entre moltes altres activitats, com espectacles per als menuts i música en directe. Un altre dels espais adreçats per als infants és l’espai Disney “La màgia de Frozen. Una aventura d’Olaf” situat a la plaça de la Rotonda i que estarà obert fins al 5 de gener.

D’altra banda, l’”Street Art Shopping” va fer un homenatge al món de la moda i les compres amb set obres gegants, que els alumnes de les escoles del país van decorar. També hi va haver un espai anomenat “The Beauty Showroom”, amb dues assessores d’imatge del país, Mercè Miguel i Cristina Segura, que ajudaven els assistents a treure partit de la seva imatge.