Gala Perfumeries convida quatre “influencers” a maquillar-se

A principis de novembre, en motiu de l’Andorra Shopping Festival, la Gala Perfumeries de l’Av. Meritxell 78 va rebre quatre “influencers” convidades a l’escola de maquillatge de la firma de tractament i color Clarins.

Fran Macías, maquillador professional de la firma, va ser l’encarregat d’oferir una classe magistral amb recomanacions de com maquillar-se per al dia a dia. Maria Pintado (dos tacones para mi armario), Arantxa Pérez (normcoregirl), Elena Mouttet (fashionmakesyourlife) i Alejandra Amorós (Aleoland) van escoltar atentament les recomanacions que Macías anava dictant.

Primer de tot es va procedir a efectuar una neteja en profunditat de la pell del rostre i els ulls. Per als ulls res com el Démaquillant Express de Clarins i per a la cara Démaquillant Tonic Express de Clarins que neteja i tonifica en un sol pas.

Seguidament era el torn del contorn d’ulls: Zone Regard de Clarins i posteriorment el sèrum: Double Serum de Clarins, novetat  que referma la pell, allisa visiblement les arrugues, retorna la lluminositat, uniformitza el to i minimitza els porus. Per després aplicar la crema hidratant Multi-Intensive, crema d’alta exigència per a totes les pells

Amb la pell neta i hidratada era el torn del maquillatge. Per tal que el maquillatge quedi intacte durant tot el dia, Macías va recomanar aplicar la pre base de maquillatge Eclat Minute Base Illuminatrice de Teint de Clarins. Posteriorment la base de maquillatge True radiance de Clarins en la tonalitat adequada al tipus de pell. A continuació el corrector i il·luminador Eclat Minute Pinceau Perfecteur de Clarins a la zona de la ullera i posteriorment difuminat. Per als ulls, la paleta de quatre ombres minerals amb tonalitat setinades que es complementen amb tons irisats; Ombre Minerale 4 couleurs de Clarins.

Per donar un bon acabat, la nova màscara de pestanyes  Supra Volume de Clarins de tractament i maquillatge que dona cos i ressalta les pestanyes instantàniament. I per als llavis el labial Eclat Minute Baume embellisseur Lèvres, d’efecte hidratant al llarg de 8 hores i amb acabat brillant efecte gloss.